Recomandări de evenimente pentru prima zi de duminică din 2016

kiruna-vacanta-iarna-suedia-2560×1600
Foto: PC: vistawallpapers.ro

Suntem în a treia zi din noul an. Iarna și-a intrat în drepturi și nimeni nu ar trebui să stea acasă. Pentru că este weekend, echipa #diez v-a pregătit o selecție de evenimente pentru a treia zi din 2016.

#. Spectacolul „Chirița în provincie” jucat la Teatrul Eugen Ionesco

 

PC: facebook.com/events

„Chirița în provincie”, un spectacol de Petru Vutcărău, este cea mai jucată piesă pe scena Teatrului „Eugene Ionesco”. Comedia revine pentru a încânta din nou publicul cu umor debordant și cu o abundență de situații și aluzii la realitățile social-politice ale vremii. Spectatorii vor fi încântaţi cu tradiţionalele plăcinte şi cu vin după spectacol. Pentru a afla mai multe informații despre spectacol accesați pagina de Facebook.

#. Alege să petreci ziua la un „Maraton de Portrete”.

 

PC: facebook.com/events

Alege o jumătate de oră convenabilă, pe 3 ianuarie, între 10 dimineața și 10 seara, vino la patiseria Creme de la Creme și las-o pe artista Valeria Duca să-ți picteze portretul. Mai multe detalii regăsești pe pagina de Facebook a evenimentului.

#. Duminică ești așteptat la Circ.

 

PC: circ-chisinau.md

Clovni, animale dresate, scamatorie și magie de iarnă, pe toate le găsiți aici! O combinație perfectă de sărbătoare și artiști talentați. O stagiune care promite publicului său numeroase provocări și mult, mult farmec. Invităm părinții în lumea copilăriei, iar copiii în universul veseliei! Biletele pot fi cumpărate aici.

#. Festivalul „Satul de Crăciun” ed. a II-a | 12 decembrie – 8 ianuarie 2016

 

PC: facebook.com/events

În perioada sărbătorilor de iarnă, Centrul Cultural VATRA pregăteşte editia a doua a festivalului „Satul de Craciun” cu un amplu program artistic dedicat sărbătorilor creştine de Crăciun şi Anul Nou. Despre festival și programul acestuia aflați informații aici.

# Concertul caritabil Save Luca, se va desfășura la ora 14.00 la Liceul Republican de muzică „Ciprian Porumbescu”.

 

PC: facebook.com/events

Luca are mare nevoie de cât mai multe suflete bune si gata sa sacrifice din multul sau puținul lor ca să-i salveze viața. Băiatul are nevoie de un tratament care costă 70.000 euro. Multe campanii de caritate au fost inițiate pentru a-l ajuta. Dacă vă regăsiți printre cei care vor să vină la concert, mai multe detalii aflați pe pagina de Facebook.

#. Comedia „Tache, Ianche şi Cadâr” de la Teatru Mihai Eminescu te așteaptă!

 

PC: eminescu.md

Un spectacol cu umor irezistibil despre trei bătrâni puşi mereu pe şotii, doi tineri îndrăgostiţi, multe mofturi de mahala în toată splendoarea lor, dar şi despre toleranţă, prietenie, compasiune. Pe pagina teatrului găsiți mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autor:Elena Guțu
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente