Mesajul ambasadorului SUA în Moldova: Nu lăsați câțiva indivizi să stea în calea succesului vostru

petit
Foto: PC: U.S. Embassy Moldova

James Pettit, ambasadorul SUA în Republica Moldova, a lansat un mesaj pentru cetățenii noștri înainte de trecerea în noul an, spunând că 2015 a fost unul provocator, dar, în ciuda tuturor problemelor, Moldova continuă să aibă un potențial imens.

„Resursele voastre, capitalul uman, spiritul creativității și munca depusă minimizează problemele bine cunoscute de toți și fac ca Moldova să devină o țară europeană, prosperă și democratică într-o perioadă scurtă de timp”, se menționează în mesaj.

Ambasadorul SUA i-a încurajat pe cetățeni să nu lase niște indivizi să le stea în calea succesului: „Cereți-le să acționeze pentru popor”. Diplomatul a spus că harta drumului de parcurs este clară, concentrarea pe Acordul de Asociere cu UE fiind prioritară în acest sens.

„SUA va rămâne mereu prietenul și partenerul moldovenilor. Vă doresc un an fericit, sănătos și prosper. Cum în 2016 Moldova va împlini 25 de ani de independență, haideți cu toții să ne concentrăm spre a face o diferență. Cred cu tărie că putem vedea o țară de succes în viitorul apropiat, dar această perioadă poate fi un punct de turnură. Nu pierdeți această șansă”, scrie ambasadorul în continuare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente