Recomandări de evenimente pentru marți, 15 decembrie

Tuegal_Davidson_Magnolia_Adams_Photography_201401120015_low
Foto: PC: societybride.com

Începem săptămâna cu evenimente pozitive pentru a întâmpina iarna cum se cuvine. Iată recomandările noastre pentru această zi de marți.

#1. Examen la canto

La Academia de Muzică, Teatru și Arte plastice se desfășoară examenul la Canto. După cum se știe, examenele celor de la AMTAP sunt adevărate spectacole așa că sunteți invitați de la ora 11:00 să vă începeți ziua într-un mod inedit. Detalii aflați aici.

 

#2. Vedete în bibliotecă

Biblioteca de Arte „T. Arghezi” organizează o întâlnire de suflet cu personalităţi ale culturii naţionale în cadrul medalionului literar-artistic „Din inimă pentru noi, oamenii”. Evenimentul are loc la Biblioteca de arte din Chișinău începând cu ora 13:00. Detalii aflați aici.

 

#3. DIY Club: Tag your gifts

American Resource Center te invită la un workshop pentru a confecționa etichete pentru cadourile de Crăciun. Evenimentul începe la ora 15:00. Pentru detalii accesați pagina de Facebook.

 

#4. Degustare Geografică de vinuri la KIKU

De la ora 16:00 restaurantul Kiku demonstrează că este prietenos vinului și te invită la o degustare geografică alături de somelierul Mihai Bradu și bloggerița Mihaela Roșcov. Intrarea este liberă. Detalii aflați aici.

 

#5. IQuiz[RO]-161

De la 19:30 la berăria „Draft Kozel” are loc o nouă etapă IQuiz. IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Concursul este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Află aici mai multe detalii.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente