Veste bună! Din 2 ianuarie vor fi reluate zborurile dintre Varșovia și Chișinău

787 ZA005 First Flight Air to AirK64962-15_FA256205
Foto:Photo Credit: zamnar.com/James Allen

Deja din 2 ianuarie, pasagerii care zboară din Chişinău vor putea din nou vizita Varşovia, Europa şi America de Nord călătorind cu avioanele LOT.

Conexiunea dintre Varşovia şi Chişinău a fost suspendată în urma aşa-numitelor măsuri compensatorii aplicate în privinţa LOT pe durata procesului de restructurare. Cu toate acestea, LOT nu a eliminat niciodată Chişinăul din sistemul său de vânzări, promiţând să revină imediat ce se încheie procesul de restructurare.

„Pasagerii care călătoresc din Chişinău au fost mulţumiţi de serviciile noastre şi înţelegem cât de incomod le-a fost să se adapteze la această suspendare temporară. Am o veste foarte bună pentru ei. LOT este acum gata să se dezvolte şi unul din primii paşi la începutul noului an va fi revenirea la Chişinău, cât de curând posibil, cu o ofertă şi conectivitate şi mai bune”, spune Marcin Celejewski, CEO al companiei LOT.

Cursa relansată Chişinău-Varşovia va oferi pasagerilor acces la o gamă variată de zboruri spre aproape 60 de destinaţii, prin centrul de conexiuni LOT din cadrul Aeroportului Chopin, cum ar fi Chicago, New York, Toronto, Stockholm, Vilnius, Moscova, Copenhaga, Bruxelles, Londra, Amsterdam, Geneva, Dusseldorf sau Hamburg – toate vor fi disponibile pasagerilor din Chişinău deja din ianuarie 2016.

LOT va conecta Chişinăul cu mai multe oraşe poloneze. Rămâneţi la Varşovia pentru a simţi mândria unei capitale vechi de peste patru secole, ea fiind şi cel mai mare oraş din Polonia, dar şi un centru major economic, politic şi cultural; sau prindeţi un zbor spre Gdansk, Cracovia, Rzeszow, Szczecin, Poznan, Wroclaw ori Katowice, pentru a explora faimosul folclor polonez.

Primul avion va decola spre Chişinău deja pe 2 ianuarie. LOT va efectua zboruri spre Chişinău cu nave moderne Bombardier Q400 de patru ori pe săptămână. Decolările sunt programate pentru ora 14.45 în zilele de luni şi vineri. Joi şi sâmbătă, cursele vor decola din Chişinău la ora 17.55.

Navele Bombardier sunt, apropo, văzute cu ochi buni de pasageri, datorită cabinei spaţioase şi lipsei locului de „pe mijloc”. LOT este singura companie aeriană care gestionează curse prin hub-ul său din Varşovia, iar acest fapt îi permite să ofere tocmai trei clase de servicii, ajustate la necesităţile şi aşteptările diferitelor categorii de pasageri de pe rutele europene, pe distanţe scurte.

Chişinăul va deveni una dintre primele destinaţii lansate de LOT după finalizarea oficială şi cu succes a procesului de restructurare. În afară de Chişinău, LOT va lansa şi alte curse cum ar fi spre Tokyo, Seul, Barcelona, Zurich, Veneţia, Atena, Nisa, Beirut, Ljubljana, Cluj-Napoca, Palanga, Harkov şi Kosice.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente