Recomandări de evenimente pentru marți, 8 decembrie

janette-jeff-engagement-195
Foto: PC: philchester.com

Începeți această săptămână în mod activ și fiți parte a celor mai importante evenimente din oraș. Noi vă ajutăm să vă faceți o listă cu locuri pe care trebuie neapărat să le vizitați astăzi.

#1. Radmila Popovici — o carte cu nervii deschiși

Clubul „Impresii din viață și cărți” vă invită la o nouă ședinţă cu Radmila Popovci, o poetă, autoare de texte și traduceri din rusă în română a unor texte pentru spectacole, musicaluri şi operete. Evenimentul are loc între orele 14:00 – 17:00 la Biblioteca Hasdeu. Detalii despre eveniment aflați aici.

 

#2. Free Conversation Club with April and Matt: American Movies

Dacă vrei să-ți îmbunătățești engleza practicând în comunicare cu nativi în engleză vino la American Language Center pentru a discuta despre filme. Intrarea este liberă. Evenimentul începe la 16:30. Detalii aflați pe pagina de Facebook.

 

#3. No country for old people: Prăbușirea sistemului de pensii din Moldova?

La Teatru Spălătorie Tinerii Tehnocrați au invitați speciali pentru a discuta o problemă actuală a Republicii Moldova. Dacă ne paște o prăbușire a sistemului de pensii, aflați participând la eveniment, ce are loc de la ora 18:00. Aflați detalii aici.

 

#4. Science Slam Moldova

Vino la Science SLAM, un concurs unde cercetătorii povestesc despre propriile proiecte și descoperiri pe înțelesul tuturor. Intrarea este liberă, iar la sfârșitul serii tu vei vota câștigătorul.
Evenimentul va avea loc pe 8 decembrie, ora 18:00, la Cinematograful Odeon. Detalii afli de pe Facebook.

 

#5. IQuiz[RO]-160

La berăria „Draft Kozel” de pe bd. Moscovei are loc o nouă etapă IQuiz. IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul jucătorilor este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Evenimentul începe la 19:30. Detalii afli aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente