Dacă ai la îndemână o eşarfă de mătase sau de caşmir, cu puţină imaginaţie vei găsi o mulţime de stiluri în care o vei putea purta ca un accesoriu de efect în orice moment al zilei.

Wendy Nguyen ne demonstrează în acest filmuleţ cât de uşor putem aranja în 25 de moduri diferite o eşarfă la gât şi cât de elegantă poate fi dacă ştim să îi dăm o formă inedită. De la cele mai simple modele până la cele mai complicate, fiecare modalitate are frumuseţea, eleganţa şi rafinamentul ei.

Cu ajutorul a două eşarfe, una de mătase şi una de caşmir, Wendy ne oferă posibilitatea de a accesoriza ţinuta noastră din orice moment al zilei cu un mic detaliu care ne pune în valoare personalitatea sau pur şi simplu starea de bine.

Dacă unii ar considera că o eşarfă e un detaliu comun, în acest filmuleţ avem dovada că o eşarfă poate fi uşor un element senzaţional. Prin răsuciri succesive, diferite noduri, asimetrii, pot fi create o mulţime de modalităţi de a purta aceste eşarfe în moduri cât se poate de naturale.