La 5 decembrie va avea loc al XIII-lea Congres al Absolvenților programelor SUA

congres2
Foto: Congresul Absolvenților 2014 PC: ADC

Cel de-al XIII-lea CONGRES al ABSOLVENȚILOR, „U.S. Alumni pentru consolidarea socială”, va avea loc pe 5 decembrie 2015, ora 9.00-14.00, la Radisson Blu Convention Center.

Congresul Anual al Absolvenților este un spațiu de consolidare a comunității absolvenților prin schimb de practici și experiențe, comunicare cu diferiți invitați și experți, contribuții personale la tema propusă. În cadrul celei de-a XIII-a ediții a Congresului Absolvenților vor fi prezentate și abordate metodele de consolidare socială în domeniile: Agricultură, economie și antreprenoriat; Drepturile Omului și Non-discriminare; Educația formală și non-formală; Social și cultură; Media, Social Media, Blogging.

Invitații și vorbitorii sunt membri activi ai comunității de absolvenți a programelor americane și europene, lideri de ONG-uri, bloggeri, profesioniști din domeniile evenimentului.

 

PC: ADC

Practicile bune merită a fi apreciate și multiplicate. Tradițional, la Congresul Absolvenților are loc premierea celor mai activi absolvenți, care au contribuit la dezvoltarea comunităților prin proiecte și acțiuni de succes.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente