La ce să te aștepți în caz că deții o invitație la evenimentul #itMIXERnight

2_Articol final
Foto: #itmixernight

Mii de tentative de a primi invitația la un eveniment mai puțin obișnuit pentru profesioniștii IT devenit viral pe rețelele de socializare au culminat cu doar câteva zeci de deținători norocoși.

După o avalanșă de mesaje și interpretări care au ținut în suspans comunitatea, a urmat întrebarea logică: de ce #itMIXERnight și ce conexiune are cu domeniul IT?

Am vorbit cu organizatorii evenimentului pentru a deconspira acest concept unic pentru Republica Moldova, menit să valorifice timpul unui profesionist, care, lucru bine știut, este prețios și limitat.

 

#itMIXERnight

O privire in spatele cortinei a fost de ajuns să înțelegem de ce #itMIXERnight este un eveniment ce nu poate fi ratat – iată cel puțin cinci motive:

#1 Seara va începe cu câteva runde de dezbateri pe teme tehnice care vor ținti interesele comunității IT.

#2 Ca ambasadori care vor facilita aceste dezbateri vor fi chiar experți din comunitatea locală de IT, gata să împartă din experiența lor.

#3 O doză bună de distracție este asigurată prin competiții de X Box Kinect si Mortal Komba1t, Oculus, Ping Pong și Foosball.

#4 Organizatorii ne-au dezvăluit că datorită unei abordări mai deosebite a procesului de înregistrare la eveniment și a modului cum poate fi obținută o invitație, cei al căror nume a ajuns pe lista de oaspeți sunt selectați pe măsură.

#5 Asul din mânecă vor fi premiile geeky garantate pentru primii 50 de oaspeți, ca recompensă pentru curiozitatea si perseverența acestora.

 

#itMIXERnight

În caz că ești unul din norocoșii deținători ai invitației la #itMIXERnight, nu rata această inedită ocazie de a petrece relaxant, dar și util timpul într-un mediu distractiv și plin de inspirație alături de comunitatea de experți IT.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente