Vicepreședintele PLDM: A fost încălcat Acordul coaliției. Nu mai putem accepta jocuri de culise

12049694_1266878853338117_678621656789205187_n
Foto: Streleț Photo Credit: Igor Dodon/Facebook

„Am ajuns acolo unde se vehicula de foarte mult timp în presă. Noi am luat act de acest vot. Din punct de vedere juridico-politic a fost încălcat Acordul de coaliție, am constatat acest lucru, din simplul motiv că un vot cu opoziția nu este tolerat.” Declarația îi aparține vicepreședintelui PLDM, Vadim Pistrinciuc, și a fost făcută îndată după demiterea Guvernului Streleț.

Potrivit lui Pistrinciuc, toate acuzațiile și speculațiile care au fost incluse în moțiunea de cenzură înaintată Guvernului Streleț nu a avut niciun fel de substrat, argumente și dovezi. „Cu atât mai mult despre foarte mulți oameni care stau în această sală sunt mult mai multe învinuiri și suspiciuni de corupție decât cele inventate, care au fost incluse în această moțiune de cenzură. Noi calificăm acest act drept unul iresponsabil, regretabil”, a declarat vicepreședintele PLDM.

Pistrinciuc a declarat că urmează să se discute în interiorul partidului care vor fi acțiunile de mai departe. „Ne vom întruni în ședințe, vom discuta cu colegii noștri și vom lua o decizie despre ce facem în viitor. Este cert un lucru, că noi nu mai putem accepta jocuri de culise. Totul trebuie să fie deschis și nu mai putem participa la conservarea acestui sistem. Este descurajantă această coalizare cu opoziția sau, mai bine zis, aceste mesaje comune. Astăzi am asistat la un proces în care tezele au fost practic împrumutate de la PSRM la PDM”, a mai adăugat deputatul din fracțiunea PLDM.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente