9 recomandări de evenimente pentru joi, 29 octombrie

pumpkin
Foto: Found on stylemepretty.com/ pinterest.com

În afară de faptul că mâine se va decide dacă Guvernul Streleț rămâne sau se duce, echipa #diez a selectat cele mai interesante evenimente care să vă facă ziua mai frumoasă.

#1. Cyber Olympics 

 

Cyber Olympics

Concursul Cyber Olympics se desfășoară în contextul lunii Securității Cibernetice și are scopul nu doar de a dezvolta capacitățile din domeniul IT ale tinerilor, dar și de a promova securitatea în domeniul digital/online. La ora 10.00, la E-Gov. Detalii aici.

#2. Pumpkin Halloween Carving

 

Halloween

La American Research Center vă puteți învăța să înfrumusețați bostani. Cu începere de la ora 14.00. Detalii în eveniment.

#3. Îmbătrânirea populației – un nou subiect pe agenda Clubului de presă al CJI 

 

UNFPA

Centrul pentru Jurnalism Independent Moldova și UNFPA Moldova vă invită joi, 29 octombrie, la 16.00, la Eli Pili, la o nouă ședință a Clubului de presă, cu tema: „Moldova îmbătrânește. Ce facem?”. Detalii pe Facebook.

#4. Pagini de cafea cu Tinerii Moldovei 

 

Tinerii Moldovei

Mișcarea Civică Tinerii Moldovei invită toți tinerii din Chișinău la un schimb de carte cu genericul „Pagini de cafea”. Evenimentul va avea loc joi, 29 octombrie, ora 18.00, în incinta Teatrului „Ginta Latină”, etajul II. Oaspeții serii vor beneficia de cărți gratuite, cafea și muzică live. Mai multe detalii aici.

#5. 2015 Fall Humorous Speech Contest 

 

Toastmasters Club

Discursuri amuzante de la Toastmasters Club, cu începere de la ora 18.30, la Biblioteca Hașdeu. Detalii pe Facebook.

#6. Deschiderea Anim’est Chișinău 2015

 

Animest 2015

Festivalul Anim’est revine la Chișinău cu o ocazie specială – împlinește cinci ani de când dă culoare Capitalei. Așadar, în perioada 29 octombrie – 1 noiembrie, la Cinema Odeon, cel mai tare festival dedicat filmului de animație din Republica Moldova aduce cele mai bune lungmetraje si scurtmetraje animate ale ultimului an. Întreg programul îl vedeți aici.

#7. Republican Debate Oct 28 

 

Republican Debate

Dezbaterile Partidului Republican din SUA, la ora 19.00, la Smokehouse. Detalii în eveniment.

#8. La un pahar de vorbă cu… Lucia Aprodu (joi, 29 octombrie) 

 

Erudit Club

Brainstorm Cafe / Erudit Club și Lucia Aprodu vă invită la o întâlnire specială, o discuție despre cum e să-ți iei valiza și să evadezi pentru câteva săptămâni într-o țară îndepărtată și plină de surprize. La 19.00, la Erudit Club. Detalii pe Facebook.

#9. AniMusic Night 

 

AniMusic Night

Animusic Night este cel mai muzical eveniment din cadrul Festivalului Anim’est.

Ne vedem la T5 Art Cluster & Bar la 21.30, unde vom viziona împreună un număr record de peste 100 de videoclipuri animate, înscrise anul acesta în competiție, selecția finală bifând artiști celebri ca Prodigy, James, Stromae, Laibach, David Gilmour, Obituary sau Fanfara Ciocârlia.

Proiecțiile vor fi urmate de un after-party, pe ritmurile mixate de DJ Viktor Codek! Detalii în eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente