Vânzarea on-line a biletelor pentru călătoriile cu trenul a fost sistată temporar

tren4
Foto: Lansarea cursei Chișinău - Iași în data de 30 septembrie

A funcționat doar trei săptămâni și „a ieșit din uz”! Serviciul de vânzare online a biletelor pentru călătoriile cu trenul nu funcționează din motive tehnice, iar acum, călătorii pot procura bilete doar la ghișeele Gării Feroviare.

Amintim că, pentru promovarea noului mod de achiziţionare a biletelor de călătorie, în regim online, în prima săptămână, 15-22 septembrie, acestea erau gratuite, dar în cea de-a doua săptămână, 22-30 septembrie, prețul biletului a fost de doar un leu, promoția fiind valabilă pentru cursele Chişinău-Ungheni şi Chişinău-Ocniţa.

Compania DSS Group, cea care administra site-ul, informează că serviciul e-Tickets (www.e-tickets.md), destinat vânzării online a biletelor pentru călătorii, nu se confruntă cu deficiențe tehnice. Compania nu deține informații oficiale referitor la decizia partenerilor de la IS „Calea Ferată din Moldova” de sistare a vânzărilor online de pe pagina web a CFM.

Potrivit companiei, serviciul e-Tickets, care a fost lansat pe 15 septembrie, a reușit să înregistreze un număr de circa 1.300 de bilete vândute, majoritatea din ele pentru cursa nou lansată Chișinău-Socola (Iași). Peste 60 de bilete au fost deja procurate pentru cursele următoare, inclusiv pentru luna noiembrie.

„Suntem convinși că lansarea sistemului este o inițiativă benefică, cu numeroase avantaje atât pentru cetățeni, cât și pentru compania partenera IS „Calea Ferata din Moldova”. Sperăm că informația lansată în presă privind sistarea vânzărilor online este doar o confuzie care va fi soluționată în cel mai scurt timp. Mulțumim tuturor celor care au avut încredere în acest serviciu și vom lua toate măsurile necesare pentru ca pasagerii care au bilete pentru cursele următoare să nu suporte prejudicii”, se arată într-un mesaj al companiei DSS Group.

Veronica Railean

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente