(video) Mani a lansat o nouă piesă pe tema miliardului furat. „Acesta e protestul meu”

11062737_10204984865874030_5051213842060456781_n
Foto: PC: Facebook/Mani Mani

Marian Lupu, cunoscut și după pseudonimul Mani, a lansat astăzi o nouă piesă care are un titlu sugestiv, „Am un miliard”. Textul piesei a fost scris de el însuși.

Artistul declară că versurile acestei piese le-a scris cu vreo trei luni în urmă, dar nu intenționa să facă ceva cu ele, pentru că le-a scris mai mult pentru el.

„Până nu demult nu eram convins că trebuie să scot această piesă, plus că mă gândeam că se vor schimba lucrurile şi cine se face vinovat de situaţia actuală din ţară va răspunde pentru faptele sale, dar am văzut că lucrurile stau cu totul altfel, nimeni nu se grăbește să-şi lase locul călduț şi sus pus, ba din contra, toți se ţin cu dinţii de el”, spune Mani.

„Mi-am dat seama că tema miliardului furat, în felul în care evoluează lucrurile, va fi încă mult timp actuală. De aceea am hotărât că e de datoria mea să protestez în felul meu şi să duc până la capat această piesă. Acesta e protestul meu. Odată ajuns la această decizie, am luat un instrumental de la Grunt/TragMusic, care mai apoi a suferit modificări în studio, am vorbit cu Nellu Strungari (s-a ocupat de animaţie) şi Iulian Condrea (cel care a făcut design-ul) care au animat această piesă… şi au mai fost căţiva omuleţi dragi mie, care m-au ajutat să scot în capăt acest produs”, a mai adăugat interpretul.

Totodată, în curând piesa va fi încărcată pe Itunes și pe alte canale unde va putea fi download-ată contra unei sume minime de bani. „Sper să fiţi receptivi şi s-o downloadați de’acolo în caz că vă place. E o metodă bună de a susţine un artist”, a conchis Mani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente