„Vreau să fiu antreprenor” – eveniment destinat antreprenorilor înnăscuți

antreprenor
Foto: PC: Vreau să fiu antreprenor

Îți plac provocările? Nu renunți ușor? Ai mereu idei noi? Vrei să faci lucrurile „altfel”? Cauți să afli cum au ajuns alții la succes? Îți place să creezi, să construiești și să crești ideile cu pasiune? Ești un antreprenor înnăscut! Vino la „Vreau să fiu antreprenor” ca să descoperi cum să alegi drumul tău.

Evenimentul „Vreau să fiu Antreprenor” Chișinău/Cahul reprezintă poarta ta către lumea de business. Află dacă antreprenoriatul este pentru tine și care este calea ta către succes. Cei mai cool antreprenori ai momentului îți vor arăta cum să faci un business în jurul pasiunii tale.

Fii mândru că ai spirit de antreprenor – vino la conferință și fii creatorul propriului destin!

„Vreau să fiu Antreprenor” este o conferință marca Romanian Business Leaders și Generator Hub, care va avea loc pe 8 octombrie la Chișinău și Cahul. Scopul evenimentului este promovarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor și provocarea acestora să creeze schimbare în țară.

Speakerii evenimentului din Chișinău și Cahul sunt:
Dragoș Anastasiu, Fondatorul Grupului Eurolines Romania, Marius Bostan, Fondator Fundația Națională a Tinerilor Manageri, membru bord Telekom, asociat principal VMB Partners și Ghenadie Russu, Director Executiv Invest Credit.

Pentru o mai bună organizare a evenimentului, ești îndemnat să te pre-înregistrezi aici pentru Chișinău și aici la Cahul. Toți cei prezenți la eveniment vor primi un certificat de confirmare a prezenței la „Vreau să fiu antreprenor”. Mai multe detalii, cum ar fi orarul la Chișinău și Cahul, găsești pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente