Plahotniuc vă îndeamnă să mergeți la Festivalul Internațional Maria Bieșu

22e_festival_international_opera_et_danse_maria_biesu_page_ezflow_rubric_center_96770100
Foto: Maria Bieșu

Fundația Edelweiss îi îndeamnă pe toți iubitorii de cultură să asiste la spectacolele de operă și balet, care vor avea loc în următoarele 10 zile – în cadrul unei ediții speciale a Festivalului Internațional Maria Bieșu.

„Vă îndemn să considerați această ediție a Festivalului Internațional de Operă și Balet Maria Bieșu drept o reuniune a admiratorilor regretatei cântărețe de operă, îndrăgita noastră Maria Bieșu. Îmi doresc să vă simțiți aici ca între prieteni, alături de oameni care împărtășesc pasiunea dumneavoastră pentru muzica de calitate și pentru artă!”, este mesajul fondatorului Edelweiss, Vlad Plahotniuc.

Potrivit acestuia, Festivalul Internațional Maria Bieșu, care se află la cea de-a XXIII-a ediție, este un eveniment cultural devenit tradiție pentru Republica Moldova. Ediția de anul acesta este organizată cu ocazia celei de-a 80-a aniversări a regretatei soprane, iar programul va fi axat pe evocarea biografiei artistice a acesteia.

În plus, pe scena Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău, vor urca începând de astăzi 19 soliști de renume mondial – din străinătate, dar și originari din Republica Moldova. Programul va cuprinde șapte spectacole de o înaltă ținută artistică, inclusiv premiera operei Otello, de G. Verdi.

Întreg programul festivalului îl puteți vedea aici: Programul Festivalului Internațional Maria Bieșu.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente