Artistul Kanye West dorește să candideze la alegerile prezidențiale din SUA

2015 MTV Video Music Awards – Fixed Show
Foto: Kanye West PC: billboard.com

În această sâmbătă, artistul, producătorul, cântărețul și fashion designerul Kanye West a declarat, în cadrul discursului său de mulțumire în MTV Video Music Awards, că va candida la alegerile prezidențiale din SUA ce vor avea loc în anul 2020.

Soțul controversatei Kim Kardashian și tată a unei fetițe pe nume North West a început discursul său amintindu-și de situația din anul 2009, când acesta, în timp ce Taylor Swift obținuse premiul de artist al anului, venise pe scenă, luându-i microfonul cântăreței, și a bruscat-o pentru faptul că ea nu merita premiul și că acesta trebuia să aparțină lui Beyoncé, femeia cu cea mai bună carieră în opinia lui.

O foarte mare influență, în opinia lui Kanye, o are fiica sa, care l-a ajutat să-și schimbe părerile și să aprecieze munca artiștilor contemporani. „Nu sunt politician, frate. Și uite. De câte ori MTV a difuzat filmările de atunci? Pentru că asta le aduce un rating mai mare. Știți de câte ori mi s-a spus că Taylor îmi va oferi în acest an premiul? Pentru că și aceasta le va aduce un rating impresionant. Ascultă-ți copiii, frate”, a spus în lungul său discurs Kanye West.

Artistul a primit în această sâmbătă premiul Michael Jackson Video Vanguard Award la MTV Video Music Awards, iar discursul său l-a încheiat cu fraza „Probabil v-ați dat seama până acum că plănuiesc să candidez la alegerile prezidențiale din 2020”. Întregul discurs îl poți vedea mai jos.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente