Jennifer Lawrence este cea mai bine plătită actriță de la Hollywood

jen
Foto: Jennifer Lawrence, PC: feelgrafix.com

Revista Forbes a creat un nou top al celor mai bine plătite actrițe de la Hollywood pentru anul 2015, unde actrița Jennifer Lawrence, în vârstă de 25 de ani, stă în fruntea acestuia.

Vedeta francizelor „Hunger Games” și „X-Men” a câștigat în ultimul an 52 de milioane de dolari, trecând de pe poziția a doua din 2014. Sandra Bullock, actrița ce anul trecut ocupa poziția întâi, a coborât cu 14 poziții, întrucât onorariile sale au scăzut la suma de doar 8 milioane de dolari, anunță Forbes.

 

Scarlett Johansson, PC: apnatimepass.com

Pe poziția a doua din acest top se află frumoasa Scarlett Johansson, care primește un onorariu de 35,5 milioane de dolari, iar Melissa McCarthy – pe poziția a treia cu 23 de milioane de dolari.

 

Melissa McCarthy, PC: NBC News

Este pentru prima dată când Forbes a abordat topul la nivel internațional, locul patru astfel fiind ocupat de către actrița BingBing Fan, originară din China.

Acum câteva săptămâni, a fost creat topul celor mai bine plătiți actori, poziția întâi fiind ocupată pentru al treilea an consecutiv de către Robert Downey Jr., care obține onorarii în valoare de 80 de milioane de dolari.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente