Asociația Little People Republica Moldova organizează luni, 24 august, cu începere de la ora 19.00, un grandios quiz caritabil la care îi invită pe toți cei interesați să se distreze cu prietenii, să-și testeze cunoștințele generale și să ajute copiii bolnavi de cancer.

Formatul jocului:
La BIG QUIZ participă echipe formate din maxim șase jucători, care trebuie sa răspundă la întrebări de inteligență, logică, erudiție, perspicacitate. Întrebările sunt citite de către un prezentator pentru toate echipele concurente simultan. Echipele au un minut la dispoziție pentru a discuta întrebarea și a găsi răspunsul corect. Pe parcursul întregului minut echipele vor vedea textul întrebării pe ecranele din pub. Jocul e compus din 5-6 runde, a câte 10 întrebări, grupate pe tematici. Prima rundă întotdeauna va cuprinde 10 întrebări de încălzire, iar ultimele două vor fi pe tematică cinematografică și muzicală. Între runde vor fi pauze de 5-7 minute. Echipa câștigătoare va fi premiată la finalul evenimentului.

Taxă de participare la eveniment este de 200 de lei per echipă. Toate fondurile obținute în urma organizării acestui eveniment vor fi direcționate către susținerea activităților pe care Asociația Little People Moldova le desfășoară în beneficiul copiilor și adolescenților bolnavi de cancer.

Localul:
BIG QUIZ se va desfășura la Cinema Cafe & Terrace, str. Studenților, nr. 7/5, cu începere de la ora 19.00.

Înregistrați-vă echipa printr-o postare cu numele echipei pe pagina de Facebook a evenimentului.

Autorul pachetului de întrebări (dificultate ușoară și medie) este Andrian Macari, jucătorul echipei Asachi din cadrul Clubului Moldovenesc de Jocuri Intelectuale (CMJI).