Un tânăr din Ialoveni a amenințat cu o armă de foc și a furat o motocicletă de 1.300 de euro

799
Foto:PC: classic-bike.net

Un tânăr de 18 ani, locuitor al raionului Ialoveni, este învinuit de comiterea a patru infracţiuni, iar complicele minor al acestuia şi-a aflat deja pedeapsa.

Procuratura raionului Hânceşti a stabilit că un locuitor al raionului Ialoveni, împreună cu un amic minor, dorind să cumpere o motocicletă, au găsit un anunţ plasat în reţeaua internet. Inculpaţii s-au deplasat în raionul Hânceşti, în gospodăria unei femei, pentru a procura motocicleta, însă au scos o armă de foc şi, ameninţând proprietara, au sustras bunul estimat la 1.300 de euro.

În cadrul investigaţiilor, procurorii au mai stabilit că arma inculpatului era sustrasă din casa unui consătean, pe care ulterior a modificat-o.

Actualmente, inculpatul, în vârstă de 18 ani, este învinuit de comiterea tâlhăriei, furtului, păstrarea, purtarea şi fabricarea armei şi atragerea minorilor la activitate criminală. Procurorii au finalizat urmărirea penală şi au expediat cauza penală în instanţa de judecată. Minorul în vârstă de 16 ani, complice la sustragerea motocicletei, şi-a recunoscut vina, fiind condamnat recent la trei ani de detenţie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente