Recomandări de evenimente unde poți să te distrezi vineri, 14 august

friday girls
Foto: PC: weheartit.com

Echipa #diez te îndeamnă să nu pierzi ultimele zile de vară și să profiți la maxim de evenimentele pe care ți le propunem.

#1. Student Travel Pool party, ora 11:00

 

PC: Facebook/Student Travel Pool Party

Ia-ţi gaşca şi mergi să te distrezi la o petrecere la GOA Territory. Hituri care au spart topurile vara aceasta vor răsuna la volum maxim pentru ca tu să profiţi de ultimele două săptămâni ale verii. Vor evolua DJ din țară DoubleV și Markus Lawyer, Jakys Sun și Vazy & MiniV care te vor ține în dans până seara târziu. MC Sandu Sîrbu va avea grijă să nu pleci acasă cu mâna goală, pentru că se vor organiza concursuri în piscină şi volei de plajă. Mai multe detalii vezi aici.

 

#2. Filmul Agentul de la U.N.C.L.E cu Armie Hammer, Hugh Grant și Henry Cavill
La Cinema Patria, cu începere de la 12:20.

 

#3. Baker Street Party, ora 20:00

 

PC: Facebook/Baker Street

Pentru că vara pleacă și au rămas doar trei weekenduri pentru a o savura, Baker Street te invită în seara de vineri la party. Aceștia v-au pregătit muzică bună oferită de Dj Codek și un meniu divers cu cocktailuri, iar pentru a vă motiva să fiți punctuali, primii 60 de invitați primesc un shot de Wild Cherry din partea casei. Detalii vezi pe Facebook.

 

#4. Live Music Weekend la U Cehov, ora 20:00

 

PC: Facebook/U Cehov

Raci, bere, bucate tradiționale cehe împreună cu muzică live. Toate astea sunt o modalitate perfectă de a petrece o seară frumoasă de vineri. Vezi detalii aici.

 

#5. Salsa latino party, ora 20:00

 

PC: Facebook/Salsa party

Lasă-te condus într-o minunată călătorie și descoperă toate secretele ce stau în spatele dansurilor latino. Vezi detalii pe Facebook.

 

#6. Muzică live de la Kozlovna Ceska Pivni Restaurance, ora 21:00

 

PC: Facebook/Kozlovna

Încă o seară de muzică live împreună cu invitatul zilei de vineri, Andrei Teslaru. Kozlovna îți propune bucate tradiționale și originale cehe, bere proaspătă Kozel și combo meniuri la prețuri PROMO. Detalii vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente