Recomandări de evenimente pentru miercuri, 12 august

femeie
Foto: PC: Pinterest/ Found on scribd.com

Miercuri se anunță a fi o zi plină: Festivalul Tineretului și Ploaie de meteori. Echipa #diez vă dorește să profitați de vară și să faceți lucrurile pe care nu le veți putea face toamna.

#1. Festivalul Tineretului

 

Festivalul Tineretului

În acest an, Consiliul Național al Tineretului din Moldova, cu suportul Ministerului Tineretului și Sportului al Republicii Moldova și Organizația Națiunilor Unite în Moldova, organizează în premieră Festivalul Tinerilor, în cadrul Zilei Internaționale a Tineretului, sărbătorită la data de 12 august. Tematica evenimentului este angajamentul civic al tinerilor. Evenimentul începe la ora 13:00, pe strada pietonală, mai multe detalii aici.

 

#2. Proiect cultural Socrate. Discuții filosofice

 

Proiect cultural Socrate

Proiectul cultural Socrate, inițiat de Asociația culturală Noua Acropolă în parteneriat cu Tucano Coffee, e destinat tuturor celor care doresc să-și petreacă timpul liber într-un mod constructiv, pentru a-și împărtăși propriile experiențe și idei de viață, astfel încât în cadrul unor ample discuții, fiecare participant să învețe ceva valoros. Se va vorbi despre valori masculine, la ora 19:00, la Tucano Coffe Brasil, mai multe detalii în eveniment.

 

#3. CooKing Workshop cu IRINA URESCU

 

Cooking Workshop

Te invităm la Oliva Restaurant la un cooking workshop cu Irina Urescu – bucătar -șef. Ea iți va arăta o altă perspectivă asupra gătitului, dupa rețete simple, folosind numai ingrediente autohtone, proaspete și naturale. Evenimentul începe la ora 19:00, detalii pe Facebook.

 

#4. IQuiz în rusă – 169

 

IQuiz Ru

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârșitul tuturor rundelor. Mai multe despre eveniment găsești aici. Evenimentul începe la ora 20:00, la Pizza Celentano de la Ciocana.

 

#5. Perseide: Meteor Shower #1

 

Perseide 2015

Toți doritorii să vadă perseidele de aduă pe plaja din Valea Morilor cu începere de la ora 20:00. Mai multe detalii despre Perseide și Ghidul cum să urmărești ploaia de meteori vedeți aici.

 

#6. Filmul Misiune Imposibilă: Națiunea Secretă în original

La Patria Multplex, cu începere de la ora 15:30

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente