(video) „Mă ucide ea” – noul videoclip lansat de moldoveanul Mihail Sandu

mihail
Foto: PC: Facebook/Mihail Sandu

Moldoveanul Mihail Sandu și-a lansat recent videoclipul său nou, intitulat „Mă ucide ea”. Echipa #diez a încercat să scoată de la el câteva detalii despre piesă, videoclip, dar și despre planurile lui pentru viitor.

„Ați avut momentul ăla când vezi pe stradă o persoană care te atrage într-un fel sau altul, când te uiți în ochii ei și ea se uită în ai tăi sau poate chiar nici nu te observă? E vorba doar de 10 secunde, dar atâtea vibrații se stârnesc în acest scurt timp, încât simți că te ia valul și te poartă undeva departe”, ne spune Mihail despre ideea piesei.

„Mă ucide ea” este exact despre «acest moment» fierbinte în care două priviri se întâlnesc întâmplător la un colț de stradă și stârnesc imaginația fiecăruia, fie chiar și pentru câteva secunde. „Ea” este acea explozie a fanteziilor din mintea noastră, la care e complice fără să știe”, adaugă acesta.

Mihail spune că a trăit personal acest moment și de atunci a zis că trebuie neapărat să facă o piesă cu un astfel de subiect.

„Am vrut să-i dăm piesei un aer retro românesc al anilor ’90, îmbinat cu un pic de influențe funk, blues și pop. Ideea videoclipului mi-am schițat-o în timp ce scriam versurile piesei. Scenariul l-am făcut împreună cu echipa cu care am filmat videoclipul.”

„Pe viitor îmi doresc foarte mult să lansăm un album și muncim la această idee. Facem multe experimente, iar eu încă încerc să simt unde mă regăsesc cel mai bine ca stil și ce anume vreau să fac mai exact”, menționează Mihail Sandu pentru #diez.

Cine este Mihail Sandu și de unde are pasiunea pentru muzică aflați pe #diez.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente