Recomandări de evenimente pentru ziua de sâmbătă, 8 august

summer friendship2
Foto: PC: weheartit.com

Fii pe fază și nu rata cele mai bune evenimente pentru sâmbătă, 8 august, pe care echipa #diez le-a selectat pentru tine.

#1. Diamond Challenge Moldova, ora 10:00

 

PC: Facebook/Diamond Challenge Moldova

Echipa DCM te invită să-i cunoști pe membrii acesteia, pe voluntarii Corpului Păcii care îți vor oferi asistență pe tot parcursul proiectului. De asemenea, vei afla scopul proiectului, cum te poți implica și cum te poți alege la sfârșit de proiect cu 500 de dolari pentru echipa ta și o călătorie gratuită în SUA, la Delaware, unde vei intra în competiție pentru Marele Premiu de 7.500 de dolari. Mai multe detalii află de pe pagina de Facebook.

 

#2. Târg de carte. Lansarea Clubului Cititoarelor Moderne, ora 13:30

 

PC: Facebook/Clubul Cititoarelor Moderne

Dacă te interesează lectura sau alte lucruri frumoase și interesante nu ezita să vii la acest târg unde vei găsi cărți noi sau care-și caută un alt stăpân, semne de carte pentru toate gusturile (brodate, croșetate), huse pentru cărțile tale, mici cadouri și câte ceva gustos. Mai multe detalii găsești aici.

 

#3. Summer Music Festival 2115, ora 19:30

 

PC: Facebook/Summer Music Festival

E vara şi e cald. Dacă cauți umbră, muzică bună, bere, frigărui şi distracţie la maxim, mergi într-o rezervaţie naturală aproape de capitală. Detalii găsești pe pagina de Facebook.

 

#4. Movie Night Caritabil, ora 20:00

 

PC: Facebook/Movie Night Caritabil

Echipa People Help Peple te invită la ecranizarea filmului „The Pursuit of Happiness”, regizat de Gabrielle Muccino, în rolurile principale avându-i pe Will și Jaden Smith. Scopul inițiativei, pe lângă voie bună și timp petrecut util, este de a ajuta o familie social vulnerabilă din municipiu, care a fost expusă violenței domestice. Detalii vezi aici.

 

#5. Muzică live la Kozlovna Ceska Pivni Restaurance

 

PC: Facebook/Kozlovna

Și de această dată Kozlovna te invită să petreci o seară frumoasă cu muzică live, bere răcoritoare și bucate alese. Mai multe detalii găsești aici.

 

#6. Altă Party: Inception, ora 22:00

 

PC: Facebook/Altă party

Descoperă spații și dimensiuni muzicale noi la petrecerea care nu stă pe loc. Caută mai multe detalii pe pagina de Facebook.

 

#7. UITe Hangout No.2

 

PC: Facebook/UITe Hangout

Scapă de plictiseală împreună cu prietenii. În program va fi dixit, hanabi și mafia, iar dacă vei aduce propriile boardgame-uri, programul se va extinde. Fără taxă de intrare și jocuri de noroc. Detalii vezi aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente