Participă la casting pentru concursul Miss Pistrui 2015

Fără titlu
Foto: PC: majatopcagic.com

Concursul Miss Pistrui 2015 este preconizat pentru luna octombrie a acestui an, iar pistruiatele care vor să-și încerce norocul pot participa la casting.

Tinerele care își doresc să participe sunt îndemnate să trimită o fotografie cu pistruii săi la adresa de email: [email protected], până la data de 5 septembrie 2015, ora 12:00. Dacă numărul fetelor pistruiate va fi unul foarte mare, atunci se va organiza castingul la Chișinău.

Condiții de participare:

# Locuitoare a Republicii Moldova
# Vârsta cuprinsă între 16 și 35 de ani
# Disponibilă și prezentă în țară în perioada septembrie-octombrie 2015
# Pistruiatele care vor trece prin toate etapele vor fi supuse unor sesiuni foto profesioniste, iar în ziua evenimentului vor defila în hainele unor branduri prezente în Moldova. Organizatorii promit mai multe surprize, care însă vor fi divulgate pe parcurs.

„Este al treilea an când vreau să încurajez fetele pistruiate să ne arate cât de „pictate” sunt și să le facem să se simtă deosebite. Așa cum îmi place să o fac și în acest an voi schimba din nou conceptul și regulile concursului. Îmi doresc din nou, așa cum o fac și în cazul celorlalte proiecte, ca participantele să nu se concentreze pe titlul de Miss Pistrui 2015, ci să se bucure de experiența pe care o vor avea în acest concurs de frumusețe”, a declarat inițiatoarea proiectului, Victoria Ungureanu.

Evenimentul este preconizat pentru luna octombrie 2015. Până atunci, vor fi selectate pistruiatele participante la eveniment.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente