Doi tineri din capitală au fost reținuți pentru că au jefuit două magazine

hoti_3
Foto: PC: citynews.ro

Incidentele s-au produs în noaptea zilelor de 22 și respectiv 24 iulie 2015, în sectoarele Botanica și Râșcani ale capitalei.

În primul caz, inspectorii de patrulare au observat în jurul orei 22, pe bulevardul Dacia, un tânăr care ducea două cutii cu pavilioane. Întrebat de polițiști de unde are bunurile, individul a menționat că le-a procurat, după care a încercat să fugă.

Suspectul în vârstă de 18 ani imediat a fost reținut și încătușat. În urma audierilor efectuate, poliția a constatat că bunurile depistate asupra tânărului au fost sustrase de la un magazin din sectorul Botanica al Capitalei.

În cel de-al doilea caz, în sectorul Râșcani, un echipaj al poliției a depistat ușa unui magazin spartă. La doar câteva minute, un tânăr de 18 ani s-a apropiat de polițiști, declarând că a văzut doi bărbați care au intrat în magazin.

După câteva întrebări însă individul a recunoscut că, de fapt, el este cel care a deteriorat ușa magazinului și a sustras aparatul de casă în care se afla o sumă de bani.

Pe ambele cazuri au fost pornite procedurile de documentare a faptelor pentru luarea unei decizii conform legislației în vigoare.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente