Un analist politic afirmă că din ce în ce mai des în Moldova se vrea PR din proteste

Un analist politic afirmă că din ce în ce mai des în Moldova se vrea PR din proteste
Foto: Activistul politic Oleg Oceretniuc pune piciorul în prag și spune din ce cauză nu ar ieși la nicio manifestație de protest. Nu are rost să ieși, dacă ești sigur că organizatorii nu vor decât PR.

Activistul politic Oleg Oceretniuc pune piciorul în prag și spune din ce cauză nu ar ieși la nicio manifestație de protest. Nu are rost să ieși, dacă ești sigur că organizatorii nu vor decât PR.

„Nu voi merge la proteste, de genul „întoarceți miliardul”, „micșorați tarifele”, atâta timp cât protestele vor fi organizate de politicieni odioși, care au pierdut tot, care nu și-au valorificat anterior potențialul și potențialul acțiunilor lor, care au comis greșeli grave. Până când organizatorii, până la începerea protestelor, nu vor spune care este scopul protestelor, sarcinile, cum vor avea loc protestele, data protestelor, până când nu vor prezenta lista organizațiilor chemate pentru a participa la proteste, până când organizatorii nu vor anunța că oferă protecție activiștilor. Vreau să fiu sigur că manifestațiile nu au loc doar pentru PR-ul organizatorilor (până acum au fost înregistrate 99% din cazuri), dar ca un mecanism care își dorește atingerea scopului”, a scris Oleg Oceretniuc, informează politics.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente