Recomandări de evenimente pentru duminică, 19 iulie

DSC_5490
Foto:PC: Dinu Bubulici

Fie că alegeți să mergeți la Festivalul Berii sau vă petreceți după amiaza la un film, duminica trebuie să se lase cu impresii frumoase. Pentru aceasta iată recomandările noastre pentru ultima zi de weekend.

#1. Festivalul Berii la Vatra

Duminică este ultima zi a primului Festival al Berii la VATRA, iar cei care încă ezită să meargă la festival sunt îndemnați să cerceteze motivele care la sigur le vor schimba opiniile despre acest eveniment plin de bere bună și muzică calitativă. Detalii despre bilete găsiți pe iticket.md.

 

#2. Picnic FOOD FEST

event

În această duminică, pe teritoriul Sky Land Camping & Resort în s. Hrusova, r-n Criuleni, are loc evenimentul Picnic Food Fest. În cadrul acestuia se vor aduna cei mai buni bucătari pentru a împărtăși cele mai bune și populare rețete de street foot din întreaga lume. Aflați de aici motivele pentru care să veniți la festival și alte detalii organizatorice.

 

#3. Training cu Alex Cansler

Sunteți invitați la un training cu Alex Canțer, cel care vă va spune mai multe despre cum funcționează instrumentele Social Media. Trainingul are loc de la 14:00 la 18:00. Detalii despre bilete și locație găsiți pe iticket.md.

 

#4. Autocinema

De la 21:00 ești invitat la un film în aer liber. Autocinema se situează chiar în fața la Megapolis Mall. Pentru mai multe detalii accesează iticket.md.

 

#5.Triplesix

Tonul distracției se dă duminica la Tipografie. De la 22:00 ești așteptat împreună cu prietenii pentru muzică bună și petrecere pe cinste. Intrarea este liberă. Pentru detalii accesați pagina de Facebook a evenimentului.

#6. Film la Patria – Ant-Man

Pentru un film de acțiune îmbinată cu efecte SF mergeți la Patria unde se rulează Ant-Man în 3D. Detalii vedeți pe patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente