(foto) O moldoveancă a fost invitată de Regina Marii Britanii la Palatul Buckingham

11695912_10204380426021659_6112050747606867047_n
Foto: PC: BCA

Moldoveanca Ecaterina Harling a avut onoarea să fie invitata Reginei în Palatul Buckingham, reprezentând compania la care lucrează – Mood International.

În fiecare an, Regina oferă „Queens Award for Enterprise” – premiu pentru intreprinderi, acesta fiind cel mai prestigios pe care o companie din Marea Britanie îl poate primi. Anul acesta premiul împlinește 50 ani de aniversare. De această dată, 105 intreprinderi au fost premiate pentru exportul extern, 24 pentru inovație și 12 pentru dezvoltare durabilă. Aici poți vedea cartea cu toți premianții – Queen’s Awards Pressbook 2015.

 

PC: Facebook/Ecaterina Harling

Compania Mood International, la care lucrează Ecaterina, a obținut premiul pentru exportul extern. „Ca director al biroului de design și analiză de business, rolul meu este să lucrez cu echipele de conducere din companiile clienților, pentru a crea soluții software inovatoare, ce le vor permite să-și crească afacerile”, a spus Ecaterina pentru #diez.

Dânsa a menționat că, pe parcursul ultimului an, colaborarea cu intreprinderile internaționale a rezultat cu posibilitatea exportării serviciilor companiei la nivel mondial. „În urma acestei realizări, am fost invitată, alături de Directorul General al companiei, la recepția de la Palatul Buckingham”, a adăugat ea. „Pe lângă alți membri ai familiei regale, i-am întâlnit pe ducele de Edinburgh, care este foarte sociabil și are un simț al umorului foarte dezvoltat. Regina Elisabeta este foarte grațioasă și a fost o adevărată onoare să o întâlnesc.”

 

PC: BCA

Ecaterina Harling a zis că a plecat în Marea Britanie în anul 2004, atunci când a câștigat bursa și a mers la studii: „Dorința mea cea mai mare a fost să realizez ceva pentru țara mea și să-i fac pe cei de acasă să se simtă mândri de mine. Pe parcursul ultimilor 10 ani, am lucrat pentru Națiunile Unite, am colaborat cu multe departamente guvernamentale, ca Ministerul de Apărare, Ministerul Muncii și Casa Națională pentru Pensii și Asigurări. Am lucrat cot la cot cu lideri bancari ce susțineau bănci cu operațiuni în peste 52 de țări”.

Visul de a fi oaspetele Palatului regal a devenit realizabil odată cu începerea carierei la Mood International. „Am avut biroul peste drum de Palatul Buckingham și întotdeauna mi-am dorit să ajung în interiorul acestui palat magnific, iar acest vis s-a împlinit în data de 15 iulie 2015”, a conchis Ecaterina.

 

PC: Facebook/Ecaterina Harling
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente