(video) O tânără a fost lovită de mașina unui echipaj al poliției în sectorul Râșcani

2367211
Foto: PC: PRO TV

O tânără a fost lovită de o mașină a poliției în timp ce traversa strada la trecerea pentru pietoni, relatează Pro TV. Accidentul s-a produs azi dimineața în sectorul Râșcani al capitalei, la intersecția străzilor Kiev și Alecu Russo.

Tânăra în vârstă de 22 de ani traversa strada, când la un moment dat, un echipaj 902 a lovit-o în plin. Polițistul aflat la volanul mașinii susține că avea girofarul inclus și viteză redusă, iar tânăra a fugit printre mașini și nu ar fi observat-o. De partea cealaltă, martorii infirmă spusele polițistului, declarând că mașina poliției nu ar fi avut girofarul aprins în momentul impactului, însă mai târziu l-ar fi inclus. Totodată, martorii susțin că șoferul s-ar fi deplasat cu viteză. Poliția spune că lovitura tinerei nu a fost atât de puternică, însă în urma impactului, fata a căzut și s-a lovit cu capul de asfalt. Astfel că ea s-a ales cu o traumă cranio-cerebrală și a fost transportată la spital.

Din imaginile postate pe o rețea de socializare se observă cum tânara este rănită la față și se află în stare de șoc. Oamenii legii au deschis o anchetă de serviciu pentru a fi elucidate toate circumstanțele.

 

Angelina Mașcauțan

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente