Recomandări de evenimente pentru vineri, 10 iulie

summer1
Foto: PC: 7-themes.com

În această vineri văratică ai ocazia să te distrezi la maximum, savurând din concerte acustice sau discoteci tematice.

#1. Târgul Universităților, ora 10:00

studentie.ro

Absolvenții liceelor din Moldova care vor să-și continue studiile în cadrul universităților din România pot afla ofertele și informațiile propuse de acestea la Târgul universităților din România, care se va desfășura în perioada 10-12 iulie curent. Detalii vezi pe #diez.

 

#2. Maker Faire, ora 14:00

Maker Faire este cel mai mare show-festival prietenos de invenții și creativitate. Este una din sărbătorile preferate ale Președintelui Obamei. Mai multe detalii afli aici.

 

#3. Kozlovna the Queen of beer

Această petrecere este dedicată celebrării 40 de ani de existență a legendarei trupe Queen. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. Seară acustică cu Aliona Moon, ora 20:00

Bucate excepționale din carne, bere și vin de calitate, muzica live, și prietenii adevărați – ingrediente perfecte pentru o seară de vineri. Ești invitat la o seară acustică cu Aliona Moon. Mai multe detalii găsești pe iTicket.

 

#5. Kids of Bass, ora 22:00

Practica ringurilor de dans vizualizate demult se dezvoltă în Europa, iar Chișinăul nu este o excepție. Iată de ce seria de petreceri Kids of Bass este o posibilitate de a intra într-o nouă realitate și să simtă muzica din altă perspectivă. Mai multe detalii afli aici.

 

#6. Funky Nights, ora 22:00

Atmosfera funky la Spălătorie alături de Fresh Sly și vibe-uri muzicale pozitive în stil Soul, Funk, Old-School Electro, Disco, Rhythm & Blues și Hip-Hop. Mai multe detalii afli aici.

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente