6 recomandări de evenimente pentru marți, 7 iulie

bicicleta
Foto: PC: 7-themes.com

Prima marți a lunii iulie ți-a rezervat evenimente utile care te vor ajuta să-ți dezvolți spiritul antreprenorial, dar și să găsești timp pentru tine și prietenii tăi, privind un film sau participând la un quiz.

#1. Filmul „Terminator: Genisys 3D”, ora 14:00

Terminator 5 va fi o cursă infernală pentru John Connor, care va ajuta forţele militare din trecut să lupte împotriva roboţilor care au găsit o cale de a transporta înapoi în timp şi alte maşinării de calibru mai mare. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#2. COACHING – Curs practic pentru a creşte şi dezvolta propria afacere, ora 18:30

Profită de șansa de a te înscrie la Angry Business pentru a învăța mai multe despre cum să lansezi o afacere reușită și să obții profituri mari. Mai multe detalii vezi aici.

 

#3. Ședința Top Toastmasters, ora 19:00

toast

Orice persoană interesată de domeniul Oratoriei și Leadershipului la nivel practic este binevenită la ședințele clubului. Nu este nevoie de o înregistrare în prealabil sau de invitație specială, așa că, dacă ești interesat și curios cum alții depășesc frica de a vorbi în public sau dorești să-ți susții prietenul care va participa în cadrul serii de oratorie, vino în fiecare marți la Biblioteca Municipală „B.P. Hașdeu”. Mai multe detalii despre eveniment afli aici.

 

#4. Filmul „Spioana”, ora 19:30

Susan Cooper este un analist CIA modest, care lucrează la birou, şi eroul necunoscut din spatele celor mai periculoase misiuni ale agenției. Dar când partenerul ei iese din rețea și un alt agent de top este compromis, ea se oferă voluntară să lucreze sub acoperire ca să se infiltreze în lumea unui dealer de arme mortale şi să prevină o criză globală. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#5. IQuiz[RO]-138, ora 19:30

iq

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii afli aici.

 

#6. Filmul „Poltergeist”, ora 21:50

Remake al filmului cu acelaşi nume din 1982, filmul Poltergeist îl are ca protagonist pe Eric Bowen, un tată care după ce îşi pierde locul de muncă se mută împreună cu familia într-un oraş nou şi încearcă să croiască pentru aceasta un nou început. Totul decurge normal, până când fiica sa, Madison, este răpită, lucru ce îl face pe Eric să înţeleagă cât de importantă este pentru el familia. Alte personaje sunt Amy, soţia lui Eric, care poate comunica cu morţii, Carrigan Burke, o personalitate TV care prezintă emisiunea Haunted House Cleaners care nu se teme de supranatural, dar şi Dr. Brooke Powell, fosta soţie a lui Carrigan, parapsiholog la o universitate locală. Echipa ei începe să investigheze evenimentele care au dus la dispariţia fiicei familiei Bowen. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#diez îți urează distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente