Prețul noului smartphone OnePlus 2 îi va supăra pe fanii brandului

oneplus-one-review-005-1280×853
Foto: PC: technobuffalo.com

În luna iulie va avea loc lansarea unui smartphone mult așteptat de către utilizatorii înrăiți – OnePlus 2, brandul care s-a alăturat Corporației de telefoane mobile Xiaomi pentru a seta un nivel de așteptări ale consumatorilor în dependență de prețul care va fi pus pentru dispozitive.

Următorul model de OnePlus, potrivit International Business Times, cu siguranță va costa mai mult decât 322 de dolari SUA, o cifră care pare a fi mare, dar este, de fapt, costul a câtorva detalii lucrative din dispozitivul OnePlus2.

Iată care sunt caracteristicile viitorului telefon smart OnePlus2:
# va lucra în baza procesorului mobil Snapdragon 810, care este o componentă cu 60% mai scumpă decât Snapdragon 801 folosită în OnePlus;
# procesorul va lucra la o viteză mai lentă, de 1,8 GHz pentru temperaturile mai joase, din cauza că utilizatorii precedentului telefon s-au plâns de supraîncălzirea procesorului;
# sistemul de operare în baza căruia va funcționa OnePlus 2 este Oxygen OS;
# potrivit Techradar, OnePlus 2 va veni cu un ecran QHD de 5,5 inch;
# 4GB de RAM și o baterie cu puterea de 3.300 de mAh, iar alții raportează că camera principală va fi de 16MP.

Potrivit Techradar, utilizatorii primului model de OnePlus consideră că telefonul a costat mult prea mult și le este oarecum frică că noul model va fi mai scump decât ei se așteaptă. Iată de ce, din cauza lansării noului model, brandul OnePlus continuă să vândă primul model de smartphone la un preț redus.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente