Concert la Orhei cu ocazia aniversării clubului Milsami

milsami
Foto: Milsami Orhei PC: MIlsami

FC Milsami Orhei împlinește 10 ani, o aniversare importantă în viața clubului de fotbal orheian, datorită victoriei obținute de Milsami în Campionatul Moldovei și accederea în Liga Campionilor.

Cu ocazia aniversării, Milsami organizează un șir de evenimente festive, inclusiv un concert la Orhei. Prietenii și fanii echipei sunt invitați vineri, 12 iunie, începând cu ora 19.00, la Complexul Sportiv Raional din Orhei.

Vedete din Moldova, cât și din Rusia sau România, vin să-i cânte clubului din Orhei „La Multi Ani!”. Printre ei vor fi Adrian Ursu, Ionel Istrati, Anastasia Lazariuc, trupa Alternosfera, Connect-R, Jasmin și Filip Kirkorov!

 

Concert la Orhei PC: Milsami
Concert la Orhei PC: Milsami

În cadrul concertului va fi prezentat și un film documentar despre primii 10 ani din istoria FC Milsami. La eveniment vor fi și focuri de artificii. Accesul la concert este liber.

Potrivit unui comunicat plasat pe pagina oficială a echipei Milsami, administrația clubului și membrii echipei țin să sublinieze că evenimentele organizate de FC Milsami, inclusiv concertul din 12 iunie, este dedicat în exclusivitate aniversării clubului de fotbal și nu au nicio tangență cu alte evenimente din țară, în special cu campania electorală pentru alegerile locale.

În cadrul concertului din 12 iunie, orice fel de mesaj sau manifestare din partea oricărei persoane sau organizații, cu un alt caracter decât cel de sărbătoare a aniversării FC Milsami va fi tratat drept ieșit din contextul evenimentului organizat de club. Mai mult, FC Milsami face apel către toți, în special organele de ordine publică să fie vigilenți în privința unor eventuale provocări ce ar putea avea loc la concertul din 12 iunie. Clubul roagă presa să reflecte în mod corect și obiectiv evenimentele dedicate aniversării clubului și să se abțină de la orice fel de interpretări greșite. Accesul reprezentanților mass-media la concert se va face în baza prezentării legitimației de presă.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente