(foto) Ministerul Mediului are un nou logo. Cât a costat elaborarea acestuia?

_MG_0196 w
Foto: PC: Ministerul Mediului

În urma concursului privind elaborarea logoului Ministerului Mediului care a fost lansat în luna aprilie a anului curent, într-un final a fost aprobat logoul autorității publice centrale de mediu din Moldova.

„Comitetul organizatoric a examinat materialele prezentate de către 21 de participanți la concurs și, conducându-se de prevederile Regulamentului concursului, a selectat lucrarea prezentată de către Agenția de reclamă „Promo-profit” în calitate de logo al Ministerului Mediului. A fost menționată concordanța indicilor conținutului, originalitatea, spiritul inovator învederate la configurația schiței de logo”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

MM LOGO_final

Conceptul câștigător este reprezentat prin mai multe simboluri grafice semnificative: apa-picătura, aerul – pasărea, soarele, frunza – vegetația, iar gama coloristică are trei culori de bază – roșu, galben și albastru, care are semnificații determinate.

Pentru realizarea identității vizuale a Ministerului, câștigătorul s-a ales cu un premiu în valoare de 5.000 de lei cu TVA inclus.

Alte lucrări care au participat în concurs:

_MG_0195 q

_MG_0200 r

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente