Un bloc din sectorul Ciocana este cuprins de flăcări

IMG_4491

În această seară, miercuri, 3 iunie, un incendiu a izbucnit la etajele superioare ale unui bloc locativ din sectorul Ciocana, situat pe adresa strada Mircea cel Bătrân 27/1.

Incendiul a început în jurul orei 21:40. În acest moment, câteva autospeciale de pompieri se luptă cu focul care a cuprins etajele 8 și 9.

Focul a fost localizat în jurul orei 22:10, iar la fața locului au ajuns atât poliția, cât și ambulanța.

Până în acest moment nu sunt cunoscute cauzele izbucnirii incendiului.

„Eram afară când am auzit că vecinii de la etajele superioare strigau că ceva arde. de la etajele 8 și 9, prin geamurile deschise de pe scară ieșea mult fum. Am chemat imediat pompierii. Aceștia au venit cu o întârziere de 20 de minute. La etajul 9 era un copil de o lună. La etajul 5 abia acum au scos un copil”, spune o martoră a incendiului.

Până la ora actuală, nu se cunosc cauzele izbucnirii incendiului, martorii oculari însă afirmă că a fost cuprins de flăcări panoul de distribuție electrică.

„Înaintea venirii pompierilor câțiva locatari au stins panoul de distribuție electrică, pentru a preveni răspândirea incendiului. Nu e prima oară când s-au aprins firele electrice, deși reprezentanții GasNatural Fenosa le-au schimbat de trei ori”, susține un martor.

De îngrijiri medicale a avut nevoie o singură persoană, care suferă de hipertensiune arterială.

 

IMG_4511

IMG_4508

IMG_4505

IMG_4503

IMG_4501

IMG_4497

IMG_4494

IMG_4491

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente