Împușcături în Chișinău. Patru studenți străini în stare de ebrietate trăgeau focuri de armă

catuse_1
Foto:Cetățeni străini reținuți, suspectați de comiterea unui act de huliganism PC: igp.gov.md

Incidentul a avut loc în noaptea de 31 mai spre 1 iunie. Un grup de tineri, deplasându-se cu automobilul de model Fiat pe străzile capitalei, efectuau împușcături dintr-o armă necunoscută. Aceștia au fost reținuți în sectorul Botanica al Capitalei.

Cei patru tineri de origine israeliană, cu vârsta de 20 și 21 de ani, s-au adeverit a fi studenți la o Universitate din Chișinău. Trei dintre aceștia, cu excepția șoferului, erau sub influența alcoolului, iar asupra lor forțele de ordine au depistat două pistoale de model BRUNI MOD P4, calibru 8 mm și GOP calibru 8 mm, ambele modele de origine italiană și o cutie goală de cartușe.

Tinerii au fost conduși la IP Botanica. Pe numele acestora, Poliția a inițiat o cauză penală pentru încălcarea ordinii publice, precum şi acțiuni care, prin conținutul lor, se deosebesc printr-un cinism sau obrăznicie deosebită pentru care legea penală prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 4.000 la 14.000 de lei sau muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de până la 3 ani.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente