(doc) Dodon spune că are drepturile de autor pentru piesa formației Coldplay

fake
Foto: Igor Dodon și contractul PC: captură privesc.eu

Liderul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, Igor Dodon, a prezentat în cadrul unei conferințe de presă un document prin care, potrivit acestuia, formațiunea ar deține dreptul de utilizare a piesei „Clocks” a trupei britanice Coldplay.

„Iată contractul. Contractul de licență semnat cu asociația obștească Copyright din Republica Moldova, care are drepturile de autor pentru toate piesele străine și cele autohtone”, a specificat Dodon, informează UNIMEDIA.

Acesta menționează că în contract este stipulat faptul că piesa poate fi folosită în spoturile electorale pe durata campaniei electorale pentru alegerile locale generale din iunie 2015.

„Este articolul 2 care spune că noi avem dreptul pentru utilizarea și valorificarea operei Coldplay, pe teritoriul R. Moldova, în timpul campaniei electorale pentru alegerile generale locale din 2015, din partea PSRM”, mai adaugă liderul PSRM.

Reacția lui Igor Dodon vine după ce mai mulți internauți au trimis sesizări către Coldplay, precum că o melodie de-a lor este folosită pe fundalul unui spot electoral al PSRM.

 

licenta1
Contractul lui Dodon PC: UNIMEDIA
licenta2
Contractul lui Dodon PC: UNIMEDIA
licenta3
Contractul lui Dodon PC: UNIMEDIA
licenta4
Contractul lui Dodon PC: UNIMEDIA
licenta6
Contractul lui Dodon PC: UNIMEDIA

licenta5

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente