Învață limbi străine la ORATORICA cu profesori din străinătate

luca1
Foto: Profesor Oratorica

Într-o lume în continuă globalizare, învățarea limbilor străine nu mai aparține unei clase elitiste.

Acest lucru devine tot mai accesibil pentru cei care tind spre perfecțiune profesională și personală. Cea mai bună metodă de învățare a limbilor străine se face prin exercițiul cu vorbitori nativi. Pentru a fi în pas cu cerințele clienților, Centrul de limbi moderne ORATORICA aduce vara aceasta profesori din străinătate.

Hunter Wilson, profesor din SUA, va preda un curs de Engleză conversațională la ORATORICA.  Hunter a absolvit facultatea de limbi străine și lingvistică la Universitatea din Kansas, SUA după ce a lucrat la Iași timp de trei ani în calitate de profesor de engleză. În România el nu a avut oportunitatea să îmbogățească experiența sa profesională, dar și să învețe limba română.

Hunter spune că este pasionat de studierea limbilor străine, de aceea el va ajuta să-și îmbunătățească compețele conversationale în limba engleză atât studenții adulți, cât și copiii. Împreuna cu profesorul vorbitor nativ din SUA, studenții vor învăța o intonație corectă și vor antrena auzul. În rezultat, ei se vor simți mult mai siguri în comunicarea cu alți străini.

 

Profesor Oratorica
Profesor Oratorica

La fel, un curs de Engleză conversațională și limba italiană va preda la ORATORICA un profesor din Italia. Este vorba de Luca Vergerio, care a absolvit Facultatea de Litere clasice la Universitatea din Padova, Italia, a făcut Masterat în Litere classice și moderne în Italia și în Irlanda. După finisarea studiilor, Luca Vergerio a căpătat experiență pedagogică în Italia și peste hotare. Acum, el este gata să aducă această experiență și în Moldova, iar posibilitatea de a lucra în cadrul Centrului de limbi moderne ORATORICA îl inspiră enorm.

„Am acceptat această propunere imediat, pentru că sunt fascinat de țările de Europa de Est. La fel, sunt pasionat de predarea limbilor străine. După o serie de deplasări profesionale, am constatat cât de importantă este cunoașterea limbilor străine și în special a limbii engleze. Faptul că îi voi putea ajuta pe cei care vor să-și îmbunătățească competențele lingvistice într-o limbă sau altă mă bucură și mă inspiră. Sunt ferm convins, că această experiență va fi una foarte bogată atât profesional, cât și personal. Sunt foarte entuziast și curios să descopăr o nouă țară, oamenii. Sper că, cu munca mea, voi contribui la dezvoltarea unei comunități”, spune Luca Vergerio.

Cursul de Engleză conversațională are ca scop dezvoltarea abilităților de comunicare pe diverse teme de interes general cu aplicabilitate practică în viața de zi cu zi. Noi propunem un curs interactiv, axat în special pe conversație, scopul acestuia este lărgirea bazei de cuvinte și expresii, și dezvoltarea siguranței conversaționale. Durata cursului este de 5 săptămîni, 3 ori pe săptămână, a câte 2 ore academice.

 

oratorica
Oratorica

La sfârșitul cursului, studenții vor fi capabili să-și exprime eficient ideile, participând la conversații, inclusiv în situații nefamiliare; să folosească eficient și corect structurile gramaticale învățate; să folosească un vocabular foarte extins și complex.

La fel, Luca Vergerio va preda și limbă italiană, iar toți doritorii să descopere antichitatea clasică pot să se înscrie la cursuri de limba latină și greacă veche.

La fel, în perioada de vară, la Centrul de limbi europene ORATORICA se vor desfășura cursurile intensive de Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă, Franceză, Română și Rusă cu profesori Nativi.

Cei care se vor înscrie primii, vor primi cadouri originale din partea centrului.

Contacte: 

Filiala Botanica, Str. Decebal 139 (+373) 60 73 55 33
Filiala Râșcani, Str. Kiev 7, (+373) 78 80 90 58
http://www.oratorica.info
[email protected]

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente