Participă la o simulare a Națiunilor Unite la Cluj-Napoca, România

matei
Foto: PC: ghostlessmachine.com

Tinerii din Moldova pot participa la o simulare a modelului Națiunilor Unite – NapoMUN. Aceasta se va petrece în perioada 25 – 29 iulie 2015, la Cluj-Napoca, iar moldovenii sunt încurajați să se înregistreze și să-și reprezinte valorile pe care le promovează, alături de alți tineri din întreaga lume.

Pe lângă apărarea unor valori, proiecte și inițiative, tinerii au posibilitatea de a-și dezvolta abilități oratorice, argumentative și de a purta dezbateri. De asemenea, unind tineri și specialiști din întreaga lume, evenimentul dat creează un mediu potrivit pentru socializare, cunoaștere și schimb de experineță între diferite națiuni și culturi.

11013159_869205889803658_8894227985095032933_n

Tematica evenimentului din acest an este Umanitarismul – puterea oamenilor de a revoluționa, prin acțiunile sale, problemele create de umanitate, de populație.

Înregistrarea este posibilă până pe 31 mai, iar în cazul în care nu vor fi suplinite locurile disponibile, o nouă etapă de înregistrare va avea loc în perioada 5]- 24 iunie 2015. Vă puteți înregistra aici.

Taxa de participare pentru o persoană este de 110 euro, iar pentru un grup de +3 persoane este de 100 euro/participant. Aceasta include accesul la 4 zile de conferință, mapa pentru conferință, prânzul și cina, 2 coffee-break-uri pe zi, accesul la evenimentele informale, abonament de transport public gratuit.

Modelul Națiunilor Unite este o conferință care oferă participanților, numiți delegați, să fie reprezentanții diverselor țări sau partide și să apere ideile sale, privind problemele curente din întreaga lume, în dezbateri organizate.

Scopul unui astfel de eveniment este crearea unui mediu favorabil pentru ca participanții să acumuleze cunoștințe și abilități legate de procedurile și activitățile Națiunilor Unite.

Mai multe informații pot fi citite pe site-un oficial: http://napomun.ro/.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente