Promoție Wizz Air: Cumpără 2 bilete la preț de unul

HA-LPA-Wizz-Air-Hungary-Airbus-A320-200_PlanespottersNet_115689
Foto: PC: planespotters.net

Azi, 19 mai 2015, Wizz Air oferă posibilitatea de a cumpăra două bilete la preț de unul. Astfel, nu mai așteptați să vină vara, planificați-vă acum vacanța și călătoriți nițel.

Promoţia a început pe 19 mai la ora 00:00 şi se termină la ora 24:00, Ora Europei Centrale (CET). Pe durata promoţiei, fiecare al doilea loc achiziţionat va fi gratuit, până la maximum trei locuri gratuite pentru fiecare rezervare.

E bine să știți că promoţia este valabilă numai dacă achiziţionaţi două (2) locuri, dar nu mai mult de şase (6), în acelaşi timp şi în cadrul aceleiaşi rezervări, pentru acelaşi zbor operat de Wizz Air.

Termenul „gratuit” înseamnă că nu veţi plăti preţul ce include taxele, alte costuri obligatorii şi un bagaj de mână mic (max.: 42 x 32 x 25) (fără taxa de administrare) pentru locul gratuit.

 

wizz

 

Totuși, taxa de administrare va trebui plătită pentru fiecare loc gratuit. De exemplu, dacă rezervaţi doar un singur loc, promoţia nu este valabilă. Dacă rezervaţi două locuri, veţi plăti preţul zborului pentru un loc şi taxa de administrare pentru doi pasageri pe zbor. Aceasta înseamnă că, dacă preţul zborului este de 10 euro pentru un pasager şi faceţi o rezervare pentru doi pasageri, veţi plăti 10 euro (2 x 10 euro minus 10 euro pentru al doilea loc gratuit) pentru cele două locuri şi de două ori taxa de administrare pentru doi pasageri, adică 10 euro + 2 x 8 euro = 26 euro. Totuşi, dacă faceţi o rezervare pentru trei pasageri şi preţul zborului este 10 euro pentru un pasager, veţi plăti 20 euro (3 x 10 euro minus 10 euro pentru al doilea loc gratuit) pentru cele trei locuri şi de trei ori taxa de administrare pentru trei pasageri, adică 20 euro + 3 x 8 euro = 44 euro. În cazul în care faceţi o rezervare pentru patru pasageri, 2 locuri vor fi gratuite şi veţi plăti de patru ori taxa de administrare pentru patru pasageri pe lângă preţul zborului.

Promoţia este valabilă pentru toate zborurile operate de Wizz Air. Numărul de locuri disponibile la un preţ special este limitat.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente