Oportunitate pentru elevi! Participă la tabăra de vară Energel, ediția 2015

mebp_energel
Foto:PC: europa.eu

Proiectul Energie şi Biomasă în Republica Moldova anunţă concursul de selectare a 30 de tineri pentru tabară de vară dedicată energiei regenerabile şi eficienţei energetice.

În cadrul taberei de vară „Energel”, care va avea loc în perioada 6 – 16 iunie 2015, participanții vor avea posibilitatea de a-şi aprofunda cunoştinţele în materie de energie durabilă, eficienţă energetică şi să înveţe cum pot fi eco-responsabili la ei în comunitate. Organizatorii achită programul educațional, cazarea şi alimentarea participanţilor pe durata proiectului.

Poţi aplica, dacă:

– ești elev/ă în clasa a VII-a – a IX-a;
– îţi este interesant să cunoşti mai multe despre energia regenerabilă;
– eşti gata la întoarcere să împărtăşeşti cunoştinţele dobândite (să organizezi o activitate de follow-up pentru colegii tăi de şcoală, prieteni etc.);
– locuieşti în: or. Taraclia, or. Tvardiţa, s. Albota de Jos, s. Budăi, s. Ciumai, s. Sofievca, s. Baurci, s. Cazaclia, s. Copceac, s. Gaidar, or. Căinari, or. Căuşeni, or. Cimişlia, or. Leova, or. Cahul.

Ai mai multe şanse să fii selectat(ă) dacă:

– ești voluntar(ă) sau membru(ă) activ(ă) în cadrul unui ONG, Centru pentru Tineri, Consiliu local al elevilor/tinerilor;
– ai mai participat în alte activităţi ecologice la tine în comunitate/şcoală;
– ştii cum poţi învăţa alţi tineri să fie eco-responsabili.

Cum participi:

– prezinți o scrisoare de intenție de maxim o pagină (A4) în care explici de ce doreşti să participi la tabăra de vară „Energel”;
– completezi Paşaportul Energetic al participantului la tabăra de vară Energel 2015.

Participanții selectați vor achita cheltuielile de transport tur-retur spre Chişinău.

Dosarele candidaţilor pot fi completate în limbile română sau rusă şi expediate până pe 20 mai 2015 la adresa: [email protected].

Pentru mai multe detalii, contacteaz-o pe Natalia Kravciuk, coordonatoarea Școlii de vară, la numerele de telefon 0797 51 984 și 0683 11 778 (Lina Acălugăriței).

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente