Evenimente captivante pentru ziua de marți, 21 aprilie

spring_fragrance-wallpaper-1024×768
Foto: PC: http://wallpaperswide.com/

În această marți mergi să vizionezi filme bune și participi la competiții inteligente. Chiar de primăvara ne-a promis un cod galben de friguri, nu sta acasă și savurează din momentele frumoase.

#1. Ținta – Președintele, ora 14:40

Când Air Force One este doborât de terorişti, iar preşedintele Statelor Unite ale Americii este forţat să rătăcească prin sălbăticie, există o singură persoană care îl poate salva – un băiat de 13 ani pe nume Oskari. Aflat în pădure la vânătoare, o misiune ce trebuie să îi dovedească maturitatea în faţa rudelor sale, Oskari este pe urmele unui cerb, însă dă în schimb peste cel mai puternic om de pe planetă, aflat într-o capsulă specială de salvare a aeronavei. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#2. Efectul Lazarus, 18:10

Efectul Lazarus ne prezintă un grup de cercetători, conduşi de Frank (Mark Duplass) şi logodnica sa Zoe (Olivia Wilde), care au făcut o descoperire senzaţională – ei pot să-i readucă pe morţi la viaţă. După un experiment reuşit asupra unui leş de animal, echipa lor este gata să facă publică descoperirea lumii întregi. Când decanul universităţii lor află despre experimentul secret, proiectul lor este imediat suspendat, iar materialele de lucru confiscate. Orarul filmului îl găsești aici.

 

#3. IQuiz[RO]-127, ora 19:30

iqu

IQuiz este un joc intelectual și distractiv care adună cea mai bună lume din capitală. Acesta este un concurs, care se petrece într-un local și este format din șase runde tematice. Fiecare rundă constă din 10 întrebări. Rundele au o limită de timp. Obiectivul vostru (al jucătorilor) este de a răspunde corect la întrebări și de a obține cât mai multe puncte în schimbul răspunsurilor corecte. Câștigă acea echipă, care a acumulat cel mai mare punctaj spre sfârşitul tuturor rundelor. Mai multe detalii despre evenimente găsești aici.

 

#4. En Quiz – 105, ora 20:00

 

enquiz

Jocul va consta din 5 runde, fiecare având câte 12 întrebări. Va câștiga echipa care va avea cele mai multe puncte. Mai multe detalii vezi aici.

 

#5. Furios și Iute 7, ora 22:30

Furious 7 este continuarea seriei de succes în care Vin Diesel şi Paul Walker îşi reiau rolurile lui Dominic Toretto şi Brian O’Conner. Cu cazierul curăţat şi liniştiţi alături de vechii lor prieteni, cei doi încearcă să îşi facă o nouă viaţă, dar totul se năruie în momentul în care Ian Shaw intervine, iar ei sunt nevoiţi să calce din nou în afara legii. Producţia filmului a fost amânată aproape un an din cauza decesului lui Paul Walker. Orarul filmului îl găsești aici.

 

Distracție plăcută!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente