7 evenimente haioase pentru miercuri, 1 aprilie

large (1)
Foto: PC: weheartit.com

Cum poate deveni Ziua Umorului mai veselă decât este? Simplu, profitând de primăvară și petrecând frumos timpul la evenimentele recomandate de #diez.

#1. ITCoffee #43event 1

O nouă dimineață la Panna Cotta (str. Mit. Bănulescu-Bodoni 22) alături de prieteni ai domeniului IT. Dacă ai idei interesante de discutat, vino și tu de la ora 9:00. Pentru detalii, accesează pagina de Facebook.

 

#2. Marșul Umorului

event7

De Ziua Internațională a Umorului, clovnii din capitală vor organiza un flashmob prin care vor dărui zâmbete. Începând cu ora 14:00, doritorii de a se alătura evenimentului sunt așteptați la monumentul lui Ștefan cel Mare, după care participanții vor călători cu transportul public, trecând prin mai multe sectoare: Botanica, Buiucani, Centru. Aici găsești mai multe detalii despre eveniment.

 

#3. Expoziția artiștilor „Arta – pulsul vieții”

event 3

Se organizează o expoziție cu vânzare a lucrărilor pictorilor moldoveni, dedicată naturii și protecției animalelor fără adăpost, cu genericul „Arta-pulsul vieții”. Expoziția are loc la Filarmonica Națională Serghei Lunchevici (Strada Mitropolit Varlaam 78). Pentru detalii, vizitează pagina de Facebook.

 

#4. Clubul: Jocul atracţiei

event 2

Sunteți invitați la o nouă întâlnire a clubului „Pentru femeia care merită”, cu tema de discuții: „Jocul atracţiei” sau cum să cucereşti partenerul/ partenera în 15 minute.Taxa de participare – 50 lei. Pentru detalii despre înregistrare, accesați pagina de Facebook.

 

#5. Laboratorul de Regie Alternative Cinema

event 4

La Biblioteca Națională se desfășoară Laboratorul de Regie, în cadrul căruia se vor elabora decupajele la toate scenariile care fac parte din proiectul cinematografic în format Omnibus, cu titlul – Troleibuzul Nr. 5. Evenimentul începe la ora 18:00. Detalii puteți găsi pe pagina de Facebook.

 

#6. IQuiz[RU]-150

event 5

Ca în fiecare miercuri, ne relaxăm prin quiz. Vino cu prietenii în locul deja obișnuit – Pizza Celentano (str. Mircea cel Bătrân 4/6) începând cu ora 20:00. Detalii afli de pe Facebook.

 

#7. 5 Years MAFIA In Gazetto

event 6

Pentru a încheia ziua umorului în atmosferă pozitivă, alătură-te jucătorilor de Mafia la Gazetto (str. Kiev 16/1). Detalii despre eveniment – pe Facebook.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente