Noaptea Agențiilor 2015: Cine participă în acest an

1620363_613559895392775_487689382_n
Foto: Noaptea Agenţiilor acasă la Imago PC: Facebook/Imago

Chișinăul este invitat special al celei de-a șasea ediții a Nopții Agențiilor care are loc anual în România. Evenimentul care va avea loc pe 2 aprilie și este pentru a doua oară când agențiile din afara Bucureștiului participă în cadrul evenimentului.

Dacă anul trecut am avut două agenții participante în cadrul evenimentului, din păcate sau din fericire, în acest an, și-a anunțat participarea o singură agenție – Casa Imago.

Noaptea agențiilor IESE BINE cu Imago

workplay_imago

De Noaptea Agențiilor, cei de la Casa Imago vor da o petrecere în afara „Casei”. „Pentru că meseria noastră nu se termină odată cu pereții agenției. Pentru că „acasă” e acolo unde ne simțim bine. Anul acesta invităm toată lumea la tipografie, unde ajungem cu lucrările noastre, când primim mult așteptatul „bun de tipar”. Un loc frumos și foarte spațios, unde se creează și se petrece la fel de mult timp ca la noi acasă. Tipografia 5 din Chișinău, un loc pe placul nostru. Vom avea proiecții de la proiectanți, muzică de la muzicanți și bar de la barmani, toți prieteni buni cu noi. Băieții din trupa AmberTraps, după evoluții în exterior (Ucraina și Olanda), în premieră vor susține un concert la Chișinău, alături de Imago și prietenii noștri, ai lor, ai tuturor. Un chef de chef pentru toată lumea bună. Cu Imago IESE BINE”, ne promit cei de la IMAGO.

Deci, notați-vă în agende: 2 aprilie, ora 22:00, Tipografia 5. Biletul de intrare este de 50 de lei. Pagina evenimentului o găsești aici.

Sperăm la anul să se alăture evenimentului și alte agenții din Chișinău, precum Publicis, Piko Creative, Granat, Indigo Ogilvy și alții, pentru că avem agenții creative, pe care publicul și consumatorul de comunicare de PR merită să-i cunoască la față.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente