În această vară, „X-Files” revine pe ecrane după o pauză de 13 ani

files
Foto: PC: wired.com

Canalul american Fox TV a confirmat zvonurile precum că serialul televizat „X-Files” se reîntoarce pe marile ecrane.

După o pauză de aproape 13 ani, agenții Fox Mulder și Dana Scully, interpretați de către David Duchovny și Gillian Anderson, se vor reîntoarce pentru a descoperi și studia cazuri bizare și supranaturale, transmite Fox News.

„X-Files” a fost difuzat pentru prima oară în 1993, având 9 sezoane cu conținut Sci-Fi plin de stranietăți. Serialul TV avusese 16 nominalizări la premiile Emmy, iar în 1998 a primit titlul de cel mai bun serial dramatic televizat la Golden Globe Awards.

Chris Carter, creatorul „X-Files”, a anunțat că serialul va conține doar șase episoade care vor fi difuzate începând cu această primăvară. Istoriile povestite se vor încadra în formatul obișnuit al show-ului TV, evitând nenumăratele conspirații mitologico-extraterestre, care au dominat în câteva episoade. Data premierei încă nu a fost stabilită.

„X-Files” a fost serialul TV care a creat un adevărat val cultural în rândurile fanilor de Sci-Fi, constată Entertainment Weekly. De asemenea, acesta a pavat drumul perfect pentru alte show-uri TV de acest gen, precum „Lost” și „Fringe”, ambele aparținând lui J.J. Abrams.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente