(vox) „Te rog, numai nu asta” – obiceiurile femeilor detestate de bărbați

collage
Foto: Obiceiurile femeilor care îi irită pe bărbați

În încercarea de a găsi mărul discordiei în relația dintre femei și bărbați, am încercat să aflăm care sunt cele mai deranjante deprinderi ale femeilor văzute cu ochii unui bărbat.

Bărbații și femeile se află la poluri diametral opuse și dacă femeile își exteriorizează foarte ușor sentimentele, reprezentanții sexului puternic sunt mult mai retrași și închiși în sine. Nu degeaba psihologii afirmă că în cazul în care o femeie dorește să afle ceva de la un bărbat, nu trebuie să folosească inducția sau deducția logică, ci doar să-l întrebe.

După ce am aflat ce obiceiuri bărbătești le irită pe femeile moderne, am decis să află ce atitudine au bărbații față de unele comportamente deranjante ale doamnelor.

Chiar dacă femeile detestă ciorapii aruncați prin casă sau vesela murdară lăsată în chiuvetă, bărbații atrag atenția mai mult la comportamentul acesteia, de exemplu prostul obicei de a se supăra.

 

Cristi Marinuță

 

Cristi Mariuță

Cumpăratul de multe haine și jeluitul după asta că: „Nu am ce purta”.

 

Lilian Pătrașcu


Lilian Pătrașcu

Utilizarea excesivă a produselor cosmetice sau a parfumurilor, de asemenea lenea și prostia. Și dacă primele două încă treacă-meargă, atunci prostia mă doboară.

 

Mihai Bologan


Mihai Bologan

Fetele sunt foarte diverse din multe puncte de vedere și ar fi incorect de generat privind anumite obiceiuri care pot enerva. La unele fete apreciez mai puțin tendința de fiță (valabil și pentru bărbați), snobismul, îngâmfarea, goana după valori deșarte.

 

George ChiriacGeorge Chiriac

Nu-mi plac femeile obraznice. Obrăznicia urâțește femeia. Nu-mi plac femeile clișeizate sau cu gândirea șablonată. Femeia e frumoasă pe podium, dar e și mai frumoasă în ipostază de mamă iubitoare, nu-mi plac femeile care uită despre acest rol major.

 

Andrei Uncu


Andrei Uncu

Cel mai tare nu-mi place la fete când ele… adică… da… în sens că nu mereu dar… nuuuu… sau poate… cum să zic… Aaaaa! Stai că îți spun… Ba nu! Of, gata, m-am supărat!

 

Ion BarganIon Bargan

Mă deranjează unele obiceiuri ale femeilor precum machiatul în public, discuțiile îndelungate la telefon și întrebarea de genul „La ce te gândești?”. Oricum, dacă ții la persoană, începi să accepți astfel de obiceiuri. Cum spune un bun prieten, Mihai Bozianu: „Primește cu plăcere ceea ce nu poți evita”.

 

Nota redacției: Comentariul lui Grigore Duca a fost eliminat din publicare, la cererea cititorilor #diez, deoarece avea elemente care instigau la violență.

Taguri: #vox
Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente