Un „trebuie” forțat creează un șir de nemulțumiri și frustrări

dorina1
Foto: PC: ABeZe

De ce trebuie să înveți să-i spui nu copilului tău? De ce trebuie să te trezești cu 20 de minute înaintea soțului? De ce este bine să știi a îmbina perfect starea interioară cu frumusețea exterioară? Acestea, dar și alte întrebări au fost discutate sâmbătă, 14 martie, în cadrul unei ședințe din Comunitatea doamnelor ABeZe.

„Ședința de sâmbătă a avut drept scop armonizarea dintre dorințele, gândurile și acțiunile noastre. De foarte multe ori auzim cuvântul TREBUIE atât de la părinți, cât și de la profesori, fără a explica că un „trebuie” forțat nu face decât să ne creeze un șir de nemulțumiri și frustrări. Frica de eșec, criticile dure din partea apropiaților, astfel de gânduri ne vin atunci când suntem puși în fața unui TREBUIE care contravine dorințelor, aspirațiilor și visurilor noastre interne”, a menționat psihologul Lilia Maximenco.

 

PC: ABeZe
PC: ABeZe

Soții, mame, dar, în primul rând, sunt femei care se iubesc, se ascultă și vor să investească cât mai mult în dezvoltarea lor personală. Astfel, în fiecare lună, lasă toate grijile și problemele acasă, îmbracă cea mai frumoasă haină, se aranjează atent și se întâlnește cu alte femei speciale.

„Scopul nostru, al organizatorilor, este să ne simțim cât mai bine la aceste întâlniri de suflet în compania unor doamne speciale, care știu a se respecta și a căuta mereu să devină mai bune, atât în domeniul lor, cât și pentru cei din familie. Cele câteva ore câte le petrecem împreună, încercăm să ne detașăm de toate grijile și să ne încărcăm cu multe emoții pozitive, având alături, de fiecare dată specialiști foarte buni: psihologi, medici, stiliști, cosmetologi, etc.”, a specificat Dorina Arsene, directorul Centrului de dezvoltare personală ABeZe.

Comunitatea doamnelor ABeZe a fost înființată în luna ianuarie curent și poate participa orice femeie.Următoarea ședință va avea loc la 25 aprilie 2015, detalii vedeți pe pagina ABeZe.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente