Filmele săptămânii la Patria: Insurgent, Annie și Acasă 3D

insurgent_trailer_still
Foto: PC: cinemagie.ro

Continuăm rubrica „Filmele săptămânii din cinematografele Patria”, în cadrul căreia, în fiecare zi de miercuri, vă informăm despre filmele ce urmează să ruleze începând cu ziua de joi în rețeaua cinematografelor Patria din Chișinău. Insurgent, Annie și Acasă 3D sunt peliculele ce vor fi proiectate pe marele ecrane începând de mâine, 18 martie.

Insurgent (Rus/Eng)

Demascaţi ca fiind Divergenţi – oameni care nu se încadrează într-una din cele cinci categorii („facţiuni”) ale societăţii – Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) sunt acum în postura de fugari, vânaţi de Jeanine (Kate Winslet), liderul avid de putere al facţiunii Erudiţilor. În timp ce grupurile de trădători Neînfricaţi, sub comanda lui Jeanine, răscolesc ruinele oraşului Chicago în căutare de Divergenţi, Tris şi Four străbat oraşul în speranţa de a-şi găsi aliaţi printre membrii facţiunilor Prieteniei, Abnegaţiei, Candorii şi Neînfricaţilor, precum şi din rândurile rebelilor fără facţiune.

Cu inima zdrobită şi simţindu-se vinovată pentru moartea familiei şi prietenilor săi, Tris încearcă cu disperare să afle secretul pe care părinţii ei îl apăraseră cu viaţa şi care explică de ce Jeanine nu s-ar da în lături de la nimic pentru a o captura. Disperată să-i protejeze pe cei dragi, ea trebuie să facă faţă unor provocări imposibile pe măsură ce află adevărul despre trecutul şi viitorul lumii în care trăiesc.

Regia: Robert Schwentke
Actori: Theo James, Ansel Elgort, Shailene Woodley, Naomi Watts, Miles Teller, Kate Winslet
Gen film: Acţiune, Aventuri, SF, Thriller
Durata: 119 minute
IMDb rating: 6,9

Annie (Rus/Rom)

Tenace, încrezătoare şi optimistă, Annie – personajul legendar, aflat în căutarea familiei sale, care a inspirat generaţii întregi – revine pe ecrane într-o viziune contemporană, în comedia produsă de Columbia Pictures, Annie.

Quvenzhané Wallis (Beasts of the Southern Wild), nominalizată la premiul Oscar, joacă rolul lui Annie, un copil părăsit de părinţi, care se luptă să-şi croiască un drum în viaţa dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Când era mică, ea a fost lăsată de către părinţi în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea şi lacomă, sub promisiunea că vor reveni s-o ia înapoi într-o bună zi. Dar soarta copilei se va schimba când bogatul candidat la primăria New York-ului, Will Stacks (Jamie Foxx) – sfătuit de adjuncta sa, Grace (Rose Byrne) şi de şmecherul său şef de campanie, Guy (Bobby Cannavale) – recurge la o stratagemă electorală, luând-o în grijă pe mica „orfană”. Stacks consideră că este îngerul ei păzitor, dar firea pozitivă a lui Annie şi încrederea sa în ziua de mâine ar putea să schimbe rolurile lor exact pe dos.

Regia: Will Gluck
Actori: Quvenzhané Wallis, Cameron Diaz, Jamie Foxx
Gen film: Comedie, Dramă, Familie, Muzical
Durata: 118 minute
IMDb rating: 5,0

Home / Acasă 3D

Un grup de extratereştri caută refugiu pentru a scăpa de duşmanii lor, ascunzându-se pe Pământ. Când Pământul este cucerit de extrem de încrezătorii Boov, o rasă extraterestră în căutarea unui nou loc pe care să-l considere cămin, toţi oamenii sunt mutaţi dintr-odată, în timp ce toată rasa Boov este ocupată cu reorganizarea planetei. Dar când o fată plină de resurse, Tip, reuşeşte să evite capturarea, ea se trezeşte complicea accidentală a unui Boov alungat, pe nume Oh. Cei doi fugari realizează că sunt mult mai multe în joc decât relaţiile intergalactice şi pornesc în călătoria vieţii lor.

Regia: Tim Johnson
Actori: Rihanna, Jim Parsons, Jennifer Lopez
Gen film: Animaţie, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 94 minute

 

Pentru mai multe detalii privind ora proiecțiilor, accesați site-ul cinematografului Patria.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente