Află cele mai eficiente metode de a învăța limba engleza la Chișinău

stm5138ee74e86cc20130307
Foto: Unde poți studia engleza în Chișinău? PC: smartertravel.com

Cunoașterea unei limbi străine de importanță internațională te ajută nu doar să comunici cu persoane noi, dar și să călătorești mult mai facil. Pe lângă acestea, o limbă străină precum engleza îți deschide ușa spre noi oportunități și-ți lărgește orizonturile culturale.

Pentru a studia o limbă străină ai nevoie doar de câteva elemente esențiale:

# să fii perseverent
# să ai răbdare
# să ai măcar o oră și jumătate liberă pe zi
# să ai resurse financiare minime
# să ai un scop bine stabilit.

Dacă corespunzi tuturor subpunctelor menționate, îți propunem o listă de cursuri la care poți să înveți limba engleză de la zero sau să-ți perfecționezi cunoștințele.

#1. Oratorica

Cursurile de limbă engleză la centrul Oratorica sunt împărțite în 6 niveluri. Fiecare nivel durează câte șapte săptămâni, cu lecții de 3 ori pe săptămână a câte 1h 30 minute. Sunt disponibile orarele de Luni, Miercuri, Vineri sau Marți, Joi, Sâmbătă de dimineață: 9:00/10:30  sau seară: 18:00/19:30.

Prețul unui curs este de 2000 de lei și nu se modifică de la un nivel la altul.

Dacă devii client fidel Oratorica vei fi plăcut surprins cu reduceri de fidelitate pentru cursurile următoare.

De asemenea, pentru toți cei care își doresc să urmeze un curs de Engleză, dar sunt departe de Chișinău, Oratorica oferă posibilitatea de a studia calitativ și eficient la distanță prin intermediul unei platforme special create: oratorica.online

#2. Quo Vadis

Centrul educațional Quo Vadis PC: concurs.md
Centrul educațional Quo Vadis PC: concurs.md

Centrul Educațional QUO VADIS s-a înfiinţat în anul 2003 din dorinţa de a oferi o metodă modernă și interactivă de predare a limbilor străine, conform standardelor internaţionale.
Despre prețuri:
– Pentru începători nivelul durează cinci săptămâni. Lecțiile au loc de trei ori pe săptămână, a câte 3 ore. Astfel, printr-un simplu exercițiu aritmetic deducem că per săptămână un începător va face nouă ore de engleză. Prețul este de 1.500 lei, aici fiind incluse și manualele.

– Pentru cunoscători nivelul durează șapte săptămâni. Lecțiile durează trei ore, de trei ori pe săptămână, iar costul este de 1.800 lei.

#3. International Language Training Center (ILTC)

 

PC: free-time.md
PC: free-time.md

Cursul general de limbă engleză (General English) este cel mai solicitat la ILTC. Deşi cursul este conceput pe un termen lung, este cel mai eficient mod de îmbunătăţire a competenţelor lingvistice. Acesta durează două luni (7,5 săptămâni), lecţiile se petrec de trei ori pe săptămână, a câte 120 minute, ceea ce constituie 44 de ore astronomice.
Orele de dimineață (8:30, 10:45) 135 € = 44 de ore pe semestru.
Orele de seară (16:30, 18:45) 149 € = 44 de ore pe semestru.

#4. Top English School of Today

Top English School of Today PC: allmoldova.com
Top English School of Today PC: allmoldova.com

Top English School of Today (TEST)  –  este o şcoală de studiere a limbii engleze, în care cei care urmează cursurile au posibilitatea să o facă într-o atmosferă degajată şi dinamică. Nivelul durează patru luni și jumătate, pe parcursul căruia studenții vor frecventa școală da două ori pe săptămână, a câte 45 minute. Prețul cursului variază de la 3.420 lei pentru engleza generală, până la 4.860 lei pentru cursul de engleză în afaceri.

#5. American Language Center (ALC)

American Language Center PC: civic.md
American Language Center PC: civic.md

Centrul Lingvistic American, format în 1996 ca o subdiviziune a Consiliilor Americane pentru Învăţământ Internaţional, are drept scop promovarea instruirii în domeniul limbilor străine, concentrându-se asupra limbilor engleză, română şi rusă.
Cursurile intensive durează două luni, lecțiile având loc de trei ori pe săptămână: luni – miercuri – vineri sau luni – miercuri – vineri- sâmbătă, cu durata de două ore și cincisprezece minute.
Cursurile extensive durează 4 luni, conform următorului orar:
Luni – miercuri – vineri, care durează o oră și jumătate sau marți – joi, cu durata de două ore și 15 minute.
Prețul lecțiilor variază în funcție de oră, acesta variind între 3.500 până 4.100 lei. Pentru mai multe detalii privind costul cursurilor intră aici.

 

#6. Duolingo

 

PC: Facebook/Duolingo
PC: Facebook/Duolingo

Duolingo este o comunitate globală în care se studiază limbi străine. Aceasta este o platformă simpatică unde poți învăța spaniola, engleza, franceza, germana, portugheza și italiana (trebuie să știi una dintre ele pentru a învăța o altă limbă). Dacă nu ai deloc cunoștințe despre limba pe care vrei să o înveți și o iei de la zero, poate fi mai dificil, pentru că nu îți explică reguli de niciun fel, ci se orientează foarte mult pe practică și a învăța după ureche. Pentru a începe lecțiile gratuite de engleză online dă click aici.

#7. FunEasyLearn

 

PC: frequency.com
PC: frequency.com

FunEasyLearn este noua modalitate uşoară şi distractivă pentru a învăţa limba engleză – indiferent dacă îţi place să asculţi muzică străină, să călătoreşti în străinătate, să lucrezi pentru o companie internaţională sau să discuţi cu prieteni din alte ţări.
# 6.000 de cuvinte cu imagini, transcrieri fonetice şi înregistrări cu pronunţia vorbitorilor nativi
# Vocabularul acoperă 15 subiecte tematice împărţite în 140 subdiviziuni
# Întregul vocabular a fost tradus în 51 limbi. Intră aici pentru a afla mai multe despre aplicație.

Pentru a face alegerea corectă, îți recomandăm platforma Guidelang.md unde poți compara obiectiv condițiile tuturor centrelor, care prestează servicii de instruire. Deasemenea poți afla părerile și experiențele oamenilor, care deja au frecventat un curs la una dintre aceste centre, astfel încât să alegi varianta potrivită pentru tine.

Util: 15 resurse gratuite ca să te pregătești pentru TOEFL.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
Mai citește
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente