Supărat pe angajați, un tânăr a intrat cu Jeep-ul în magazinul unei stații PECO

IMG_4200
Foto: PC: Petrom.md

Incidentul a avut loc la 13 martie, în jurul orei 03:00. Tânărul de 25 de ani, originar din orașul Comrat, a tamponat intenționat ușa de la intrarea de rezervă a minimarketului de pe teritoriul unei stații PECO din Comrat.

Din spusele angajaților stației de alimentare, șoferul Jeep-ului se află de mai multă vreme în conflict cu ei și de fiecare dată vizita sa se soldează cu o ceartă. Chiar și după ce a deteriorat ușa magazinului, acesta a ieșit din mașină și a încercat să agreseze angajații.

Imediat, la fața locului a fost chemat un echipaj de patrulare. Șoferul a refuzat să fie testat cu Drager-ul de către oamenii legii, care îl suspectau de conducerea automobilului în stare de ebrietate. Tânărul avea un comportament agresiv, limbaj necenzurat și nu se lăsa condus de polițiști la Inspectoratul de Poliție.

Într-un final, acesta a fost documentat, iar cazul respectiv este investigat de către Inspectoratul de Poliție din Comrat, pentru a putea fi stabilite toate circumstanțele și cauzele care au stat la baza acestuia.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Olesea Cember
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente