Primăria Municipiului Chișinău oferă 100 de mii de lei pentru cea mai curată curte

Spring-Cleanup-by-Cohdra
Foto: Primăria oferă 100 de mii de lei pentru cea mai curată curte. PC: galleryhip.com

Primăria Municipiului Chişinău informează despre lansarea concursurilor municipale de salubrizare şi amenajare a teritoriului „Cea mai curată curte din oraşul Chişinău” şi „Cea mai amenajată localitate din componenţa municipiului Chişinău”, ediţia 2015.

Scopul acestei competiții anunțate de administrația locală este de a educa spiritul gospodăresc al locuitorilor Chişinăului şi suburbiilor, de întreţinere exemplară a teritoriului, susţinerea activităţilor practice de protecţie a mediului în cadrul tradiţionalelor campanii de salubrizare de primăvară.

La concurs pot participa locatarii care domiciliază într-un bloc de locuinţe, indiferent de forma de propritate şi de administrare, blocul cărora are nu mai puţin de 30 de apartamente şi a fost construit până în anul 2007.

Doritorii de a participa la concurs se pot înregistra prin intermediul paginii oficiale a Primăriei municipiului Chişinău, prin expedierea unui e-mail, la adresa electronică [email protected] sau prin telefon – la pretura de sector.

Termenul-limită de aplicare la concurs este 11 aprilie 2015.

Învingătorii concursurilor, câte 3 locuri premiante în fiecare sector, dar şi cele mai bine amenajate şi curăţate 3 localităţi suburbane, vor beneficia de lucrări în valoare de până la 100 mii lei pentru amenajarea curţilor, ce vor fi îndeplinite de către subdiviziunile municipale de profil.

Premiile acordate sunt:
# Locul I – instalarea/amenajarea terenului de joacă pentru copii în valoare de 100 mii lei;
# Locul II – lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 75 mii lei;
# Locul III – lucrări de amenajare a curţilor în valoare de 50 mii lei.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente